ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Νέες υπηρεσίες χωρίς επιβάρυνση για τους πελάτες Εθνικής και Eurobank

Νέες υπηρεσίες χωρίς επιβάρυνση για τους πελάτες Εθνικής και Eurobank

Τη δυνατότητα μεταφοράς χρημάτων σε λογαριασμούς, προσωπικούς ή τρίτων, που τηρούνται στις τράπεζες Εθνικής και Eurobank, καθώς και πληρωμής πιστωτικών καρτών αμφοτέρων των τραπεζών, στα υποκαταστήματά τους αλλά και στα ηλεκτρονικά τους δίκτυα χωρίς καμία επιβάρυνση έχουν πλέον οι πελάτες Εθνικής και Eurobank, οι οποίες βρίσκονται σε διαδικασία ενοποίησης.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, οι πελάτες των δύο αυτών τραπεζών μπορούν άμεσα και χωρίς καμία επιβάρυνση να χρησιμοποιούν το σύνολο του δικτύου των ΑΤΜ και των δύο Τραπεζών, στην Ελλάδα, για αναλήψεις μετρητών και ενημέρωση υπολοίπου με χρήση των χρεωστικών καρτών που έχουν.

Για τον αποτελεσματικό συντονισμό αυτής της διαδικασίας ενοποίησης ανακοινώθηκε πρόσφατα η δημιουργία Συντονιστικής Επιτροπής Ενοποίησης και Γραφείου Ενοποίησης του Ομίλου.

Η πλήρης λειτουργική ενοποίηση των δύο τραπεζών εκτιμάται ότι θα χρειαστεί τουλάχιστον δύο χρόνια ενώ η νομική ενοποίηση θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το εφετινό καλοκαίρι. Μέχρι τότε η Eurobank θα λειτουργεί ως θυγατρική της Εθνικής Τράπεζας.

Ρoή Ειδήσεων