ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Μειώθηκε ο ΦΠΑ – Μειώσαμε τις τιμές»

«Μειώθηκε ο ΦΠΑ – Μειώσαμε τις τιμές»

Ο Γρηγόρης, πιστός στο όραμά του να παραμείνει η καλύτερη καθημερινή εμπειρία καφέ και μικρογευμάτων, κρατάει την υπόσχεσή του απέναντι στους χιλιάδες καθημερινούς επισκέπτες του μεγαλύτερου δικτύου on-the-go καφέ και μικρογευμάτων στην Ελλάδα και επιστρέφει το ΦΠΑ προχωρώντας σε μειώσεις τιμών.

Από 1η Αυγούστου, 2013 ο Γρηγόρης:

• Μειώνει τις τιμές των προϊόντων του από 5% έως 11% στο 99,7% των προϊόντων με νέο ΦΠΑ (εξαιρούνται οι προσφορές και η τορτίγια σολομού λόγω της πρόσφατης μεγάλης αύξησης στο κόστος της Α' ύλης)
• Διατηρεί στο ακέραιο ΟΛΕΣ τις προσφορές που έχει εδώ και περίπου 2 χρόνια
• Αναγράφει στα καρτελάκια τιμών τις παλιές και τις νέες τιμές, επιτρέποντας στον καταναλωτή να δει άμεσα τις νέες μειωμένες τιμές στα προϊόντα του Γρηγόρη

Σε όσα προϊόντα δεν αλλάζει ο συντελεστής ΦΠΑ, οι τιμές τους παραμένουν ως έχουν. Τέτοια προϊόντα είναι τα γλυκά, τα είδη αρτοποιίας, τα γαλακτοκομικά, τα νερά, τα αλκοολούχα ποτά και τα συσκευασμένα ροφήματα (αναψυκτικά, χυμοί & τσάι). Στα συσκευασμένα μη αλκοολούχα ροφήματα, οι τιμές μειώνονται μόνο για κατανάλωση εντός του καταστήματος, όπου και θα ισχύσει ο μειωμένος συντελεστής ΦΠΑ 13%.

Σημ. Οι μειώσεις στις προτεινόμενες λιανικές τιμές αφορούν το σύνολο των εταιρικών καταστημάτων Γρηγόρης και συντριπτικό αριθμό καταστημάτων Δικαιοδόχων του Δικτύου που συμφώνησαν να λάβουν μέρος στην ενέργεια.