Ο Δημήτρης Μιχόπουλος στη Weber Shandwick

Ο Δημήτρης Μιχόπουλος στη Weber Shandwick

Τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου (Managing Director) της Weber Shandwick Athens, discipline του McCann Worldgroup στην Ελλάδα, αναλαμβάνει ο Δημήτρης Μιχόπουλος, προερχόμενος από τον ΟΠΑΠ  όπου κατείχε τη θέση του Συμβούλου Διοίκησης σε θέματα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας για τον Όμιλο.

 

Πρόκειται για στέλεχος με  πολυετή και αναγνωρισμένη εμπειρία  στους  τομείς  της Εταιρικής Επικοινωνίας, Δημοσίων Σχέσεων και Marketing από θέσεις  ευθύνης, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Στο παρελθόν είχε διατελέσει Corporate Affairs Director της Vodafone για 9 χρόνια.  Επίσης έχει εργαστεί στην Unilever επί 5 συναπτά έτη καθώς και στην Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων ως Head of Communications & Marketing, ενώ ως καθηγητής σε θέματα Management έχει διδάξει στο Deree College και στην ΕΕΔΕ.

Η πρόσληψη του κ. Μιχόπουλου εντάσσεται στο πλάνο ισχυροποίησης της θέσης της εταιρίας στην ελληνική αγορά σε μια εποχή που παρουσιάζει αξιοσημείωτη δυναμική για τον κλάδο των Δημοσίων Σχέσεων. Υπενθυμίζεται ότι η Weber Shandwick Athens, από την ίδρυσή της το 2008, έχει εξελιχθεί σε σημαντικό παίκτη του κλάδου ακολουθώντας μια ανοδική πορεία με συνεχείς αναθέσεις λογαριασμών και διακρίσεις σε τοπικό αλλά και διεθνές επίπεδο.

Διαβάστε επίσης: 

Δεν συνεργάζεται πλέον με τον ΟΠΑΠ ο Δημήτρης Μιχόπουλος