ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Βιολογικά ελληνικά οπωροκηπευτικά στο Ρότερνταμ

Βιολογικά ελληνικά οπωροκηπευτικά στο Ρότερνταμ

Εκπρόσωποι των Ελλήνων παραγωγών ταξίδεψαν στην Ολλανδία, προκειμένου να παρευρεθούν σε εκδήλωση που διοργάνωσαν για την προβολή των ευρωπαϊκών βιολογικών φρούτων και λαχανικών.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 27 Μαΐου 2014, στην αίθουσα "Amazonekamer" του vanderValkHotel, στο Ridderkerkτου Ρότερνταμ.

Περισσότεροι από 50 εκλεκτοί προσκεκλημένοι παρακολούθησαν την εκδήλωση, μεταξύ των οποίων εισαγωγείς, έμποροι, διανομείς, καθώς επίσης και δημοσιογράφοι και διαμορφωτές κοινής γνώμης.

H βραδιά έκλεισε με live cooking show από επαγγελματία σεφ. Ακολούθησε γεύμα με πιάτα βασισμένα σε βιολογικά προϊόντα.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του προγράμματος «Ενέργειες ενημέρωσης και προώθησης φρούτων και λαχανικών βιολογικής καλλιέργειας σε Ολλανδία, Σουηδία και Γερμανία», το οποίο υλοποιείται στα πλαίσια του ΕΚ 3/2008 του Συμβουλίου και του ΕΚ 501/2008 της Επιτροπής.

Με τη σειρά της η Ένωση Ελλήνων Παραγωγών Βιολογικών Φρούτων και Λαχανικών συνεχίζει τις ενέργειες προώθησης στην Ολλανδία.

Συνολικά, η παρουσία της Ένωσης των Ελλήνων παραγωγών στην Ολλανδία ήταν επιτυχημένη και συνέβαλε στην προώθηση των ευρωπαϊκών βιολογικών φρούτων και λαχανικών, τονίζοντας την ποιότητα και ασφάλειά τους.

Διαβάστε επίσης:

Χαλκιδική: Τιμές... Μαϊάμι και Χαβάης στα πεντάστερα ξενοδοχεία!