ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Δεν ισχύει η είδηση της συνέντευξης του Γ. Βαρουφάκη στην «Australian»

Δεν ισχύει η είδηση της συνέντευξης του Γ. Βαρουφάκη στην «Australian»

Δεν ισχύει τελικά η είδηση της συνέντευξης του υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη με τίτλο «Παραλογισμός η απαίτηση της τρόικας για συρρίκνωση του Δημοσίου», καθώς πρόκειται για συνέντευξη που είχε δώσει ο κ. Βαρουφάκης το 2012.

Η συνέντευξη μεταδόθηκε εκ παραδρομής από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, το οποίο επανήλθε αργότερα με νεώτερο τηλεγράφημα που ακύρωνε την είδηση.

Το νεώτερο τηλεγράφημα του ΑΠΕ ανέφερε: «Ακυρώνεται το τηλεγράφημα με τίτλο 'Αυστραλία: 'Παραλογισμός' η απαίτηση της τρόικας για περαιτέρω συρρίκνωση του δημόσιου τομέα, τονίζει ο Γ. Βαρουφάκης σε συνέντευξη στην εφημερίδα The Australian' που μεταδόθηκε στις 10.19, καθώς εκ παραδρομής του ανταποκριτή μας στην Αυστραλία μεταδόθηκε συνέντευξη του υπουργού Οικονομικών που είχε δώσει στην εφημερίδα The Australian, τον Οκτώβριο του 2012».

Ανακοίνωση εξέδωσε και το υπουργείο Οικονομικών, στην οποία αναφέρεται: «Η συνέντευξη του υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, στο οικονομικό ένθετο Business Spectator της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας The Australian, που αναπαράγεται σήμερα στον ελληνικό τύπο, δόθηκε και δημοσιεύθηκε τον Οκτώβριο του 2012. Το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, που αναπαρήγαγε πρώτο τη συνέντευξη, ήδη προέβη στην αναγκαία διόρθωση».

Σχετικές ειδήσεις