ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ερχεται φόρος στις χρηματιστηριακές συναλλαγές

Ερχεται φόρος στις χρηματιστηριακές συναλλαγές

Εγκλωβισμένη στον φαύλο κύκλο των φόρων η κυβέρνηση, οι πολίτες, η χώρα. Η αδυναμία του Μαξίμου να βρει πάσης φύσεως ισοδύναμα επιβεβαιώνει ότι όλα παραμένουν ανοικτά και εξετάζονται ως προς την απόδοσή τους.

Σχετικά ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας μιλώντας στον ΣΚΑΪ για το ασφαλιστικό είπε ότι υπάρχουν σκέψεις για επιβολή φόρου στο ΧΑ.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε "το ασφαλιστικό δεν μπορεί να λυθεί αύριο το πρωί. Εξετάζουμε την επιβολή φόρου στις χρηματιστηριακές συναλλαγές. Είναι μια σκέψη για τη λύση του ασφαλιστικού. Είναι στο τραπέζι ο φόρος στο Χρηματιστήριο". Οσον αφορά στις συντάξεις είπε πως η κυβέρνηση ψάχνει τρόπους για ελαφριά μείωση τους.

«Το επτάμηνο της διαπραγμάτευσης έγινε πολιτικός και οικονομικός πόλεμος. Το πολιτικό πρωτάθλημα δεν έχει χαθεί», δήλωσε, μεταξύ άλλων.

Ο κος Βίτσας μιλώντας για τα μέτρα της κυβέρνησης δήλωσε πως «παίρνουμε μια σειρά μέτρα, αλλά το σχέδιό μας είναι σε συνεχή διαπραγμάτευση. Δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε ευαισθησία επειδή παίρνουμε αυτά τα μέτρα. Είμαστε σε μια διαδικασία συνεχούς διαπραγμάτευσης».

Σχετικά με το νομοσχέδιο για τα ΜΜΕ, είπε πως: «είναι στοιχείο εκδημοκρατισμού και διαφάνειας».

Σχετικές ειδήσεις