ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

H GREEN μοιράζει δώρα για τις γιορτές!

H GREEN μοιράζει δώρα για τις γιορτές!

Η GREEN Α.Ε. είναι μία από τις πρώτες ελληνικές εταιρείες Εμπορίας και Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας που συστάθηκαν κατά την απελευθέρωση της αγοράς. Από την ίδρυσή της (2009), η GREEN, βρίσκεται σε μια συνεχή αναπτυξιακή πορεία διαδραματίζοντας δυναμικό ρόλο στον τομέα της ενέργειας, στην Ελλάδα και στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Η δραστηριότητά της περιλαμβάνει εισαγωγές, εξαγωγές και διαμετακομίσεις ηλεκτρικής ενέργειας μεταξύ του ελληνικού ηλεκτρικού συστήματος και των γειτονικών χωρών της Ιταλίας, Αλβανίας, Βουλγαρίας, ΠΓΔΜ και Τουρκίας.

Η GREEN έχει καθιερωθεί ως ο οικονομικός πάροχος, που καταλαβαίνει τι σημαίνει επιχειρείν και θέλει να λέγεται συνεργάτης όλων των οικιακών, εμπορικών και βιομηχανικών καταναλωτών.

Η GREEN συμβάλλει στη μείωση του κόστους της ηλεκτρικής ενέργειας μέσω των εκπτώσεων, αλλά και των επιπρόσθετων υπηρεσιών που προσφέρει στους τελικούς καταναλωτές. Εξοικονόμηση ωστόσο, δεν είναι μόνο η οικονομικότερη τιμή και οι πρόσθετες υπηρεσίες, αλλά η μείωση του χρόνου που η κάθε εταιρεία ή και το κάθε νοικοκυριό χρειάζεται, ώστε να παρακολουθεί ένα σημαντικό κόστος όπως αυτό της ενέργειας. Η εταιρεία λειτουργεί σαν ένας προσωπικός σύμβουλος για τον κάθε πελάτη, κάνοντας διάγνωση των αναγκών του και δίνοντας λύσεις σε άμεση συνεργασία μαζί του.

Συμβαδίζοντας με το πνεύμα των εορτών, η GREEN προσφέρει επιπλέον προνόμια σε όσους καταναλωτές επικοινωνήσουν και ζητήσουν την εορταστική της προσφορά! Η εταιρεία φορά τα γιορτινά της θέλοντας να βρεθεί δίπλα σε όλους τους καταναλωτές και χαρίζει επιπλέον εκπτώσεις.

Η προσφορά ισχύει έως και τις 15/01/2018. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 210 42 92 500 / 800 800 1000 ή να συμπληρώσουν τη φόρμα επικοινωνίας στο παρακάτω link και ένας σύμβουλος ενέργειας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί τους:

Εορταστική προσφορά GREEN

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της GREEN

logo green horizontal NEW description CMYK

Σχετικές ειδήσεις