ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από σήμερα (2/4) στο Π. Φάληρο - Ποιοι δρόμοι κλείνουν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από σήμερα (2/4) στο Π. Φάληρο - Ποιοι δρόμοι κλείνουν

Περιφέρεια Αττικής: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από σήμερα και για ένα μήνα στο Φάληρο, καθώς ξεκινούν έργα υποδομών για την ανάπλαση του Φαληρικού Όρμου.

Όπως ενημέρωσε η Περιφέρεια Αττικής, πρόκειται για την α’ φάση των έργων και θα πραγματοποιηθεί πλήρης διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Ι. Φιξ, στο τμήμα της από το ύψος της συμβολής της με την οδό Αιόλου έως τη συμβολή της με την Παλαιά Λ. Ποσειδώνος και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Η διακοπή κυκλοφορίας θα ξεκινήσει 11:00 π.μ. και θα διαρκέσει για 30 ημέρες.

Όπως ανέφερε ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης πρόκειται για ένα εμβληματικό έργο, το οποίο αλλάζει το παραλιακό μέτωπο και βρίσκεται στην τελική ευθεία ολοκλήρωσης της πρώτης φάσης του.

Στη διάρκεια των κυκλοφοριακών παρεμβάσεων θα υπάρχει ενημέρωση από τις φωτεινές πινακίδες matrix και από την ιστοσελίδα της Περιφέρειας για τις εναλλακτικές διαδρομές που θα χρειαστεί να ακολουθούν οι πολίτες.

Κατά τη διάρκεια της εν λόγω διακοπής η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από τα εξής εναλλακτικά δρομολόγια:

Τα οχήματα που κινούνται στο οδικό δίκτυο του Δήμου Π. Φαλήρου, με κατεύθυνση προς την Παλαιά Λ. Ποσειδώνος θα εκτρέπονται στο ύψος της οδού Αιόλου – δεξιά Ζησιμοπούλου – δεξιά Καλυψούς - αριστερά Λ. Αμφιθέας - Λάμπρου Κατσώνη – Επαμεινώνδα, ή εναλλακτικά θα εκτρέπονται στο ύψος της οδού Πλειάδων - Αιόλου - δεξιά Ζησιμοπούλου – δεξιά Καλυψούς - αριστερά Λ. Αμφιθέας - Λάμπρου Κατσώνη - Επαμεινώνδα.

Τα οχήματα που κινούνται επί της Παλαιάς Λ. Ποσειδώνος, με κατεύθυνση προς το οδικό δίκτυο του Δήμου Π. Φαλήρου – Γλυφάδας θα κινούνται αριστερά στην οδό Επαμεινώνδα – Λ. Κατσώνη - Λ. Αμφιθέας – δεξιά Άρεως – δεξιά Ναϊάδων.

Τα οχήματα που κινούνται επί της Παλαιάς Λ. Ποσειδώνος, με κατεύθυνση προς το οδικό δίκτυο του Δήμου Αθηναίων – Ν. Σμύρνης θα κινούνται αριστερά στην οδό Επαμεινώνδα – Λ. Κατσώνη – δεξιά Ταγμ. Πλέσσα – αριστερά Δοϊράνης - δεξιά Σπάρτης – δεξιά Ν. Πλαστήρα – δεξιά Μεγ. Αλεξάνδρου – Λ. Συγγρού.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Self Test: Έρχονται τα πρώτα τη Δευτέρα, 9 εκατ. μέχρι 13 Απριλίου - Πώς θα το κάνετε - Η διαδικασία