ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μπακογιάννης για σχολεία ειδικής αγωγής στο Παγκράτι: Απαράδεκτες συνθήκες (pics)

Μπακογιάννης για σχολεία ειδικής αγωγής στο Παγκράτι: Απαράδεκτες συνθήκες (pics)
Τι συζήτησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων με εκπαιδευτικούς και νοσηλευτές
facebook

Απαράδεκτες συνθήκες λειτουργίας του 2ου Ειδικού Νηπιαγωγείου και του 2ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου της Αθήνας στο Παγκράτι, καταγγέλλει ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, μετά από επίσκεψη που πραγματοποίησε σ΄ αυτά.

«Τώρα που μπήκες τους είπα να μην ανάψουν τα φώτα για να μη κλείσει η θέρμανση», είπε στον υποψήφιο Δήμαρχο Αθηναίων παιδαγωγός που τον ενημέρωσε ότι δεν μπορούν να θέσουν σε λειτουργία το καλοριφέρ λόγω βλάβης στον καυστήρα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι εκπαιδευτικοί και οι νοσηλευτές να πρέπει να διαλέξουν αν θα έχουν φως ή θέρμανση με χρήση θερμοπομπού αφού αν ανάψουν και τα δύο πέφτει ο γενικός διακόπτης.

«Τέτοια θέματα θα έπρεπε να λύνονται αμέσως. Αυτές είναι πρωτόγονες καταστάσεις. Δεν μπορεί τα παιδιά και ειδικά σε ένα σχολείο ειδικής αγωγής, να παρακολουθούν τα μαθήματά τους κάτω από τέτοιες συνθήκες» είπε στους εκπαιδευτικούς ο Κώστας Μπακογιάννης.

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη του υποψήφιου Δημάρχου Αθηναίων στη gallery του Newsbomb.gr

Διαπιστώνοντας μάλιστα ότι τέσσερις τάξεις αναγκάζονται να κάνουν μάθημα στρυμωγμένες σε μία αίθουσα, πρόσθεσε απευθυνόμενος στους εκπαιδευτικούς: «Η αγανάκτησή σας είναι απόλυτα δικαιολογημένη. Επιτελείτε ένα σπουδαίο έργο και στηρίζετε τα παιδιά σε αυτές τις πολύ δύσκολες συνθήκες».

Στην διεξοδική συζήτηση που είχε μαζί τους διαβεβαίωσε μάλιστα ότι ζητήματα όπως αυτό είναι αυτονόητο πως πρέπει να αντιμετωπιστούν με άμεση προτεραιότητα.

Η ανάρτηση του Κ. Μπακογιάννη μετά την επίσκεψη του στο Παγκράτι:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Λύθηκε ένα από τα μυστήρια του Αλκατράζ: Κρυφές σήραγγες κάτω από τις φυλακές

Συγκλονιστικό: Η οικογένειά του αποσύνδεσε τον Luke Perry από την μηχανική υποστήριξη

Πώς θα προστατέψετε τα προσωπικά σας δεδομένα το 2019

Σχετικές ειδήσεις