ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επικοινωνία Σαμαρά με Βενιζέλο και Θεοδωράκη-Σε βάθος ενημέρωση ζητά το ΠΑΣΟΚ

Επικοινωνία Σαμαρά με Βενιζέλο και Θεοδωράκη-Σε βάθος ενημέρωση ζητά το ΠΑΣΟΚ

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε, μετά το πέρας της συνεδρίασης του Eurogroup, ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς με τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο, «για το συντονισμό των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων» σύμφωνα με πηγές από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η επικοινωνία του κ. Σαμαρά με τους δύο πολιτικούς αρχηγούς θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες.

Πηγές από το ΠΑΣΟΚ πάντως αναφέρουν ότι κατά την τηλεφωνική επικοινωνία, ο κ. Βενιζέλος είπε στον κ. Σαμαρά ότι πρέπει να «αναμένουν την άμεση, επίσημη και σε βάθος ενημέρωση των κομμάτων από την κυβέρνηση»

«Την ενημέρωση αυτή ζήτησε ήδη με ανακοίνωση του το ΠΑΣΟΚ με στόχο να διασφαλισθεί η πορεία της χώρας προς το καλύτερο και όχι προς το χειρότερο για τους πολίτες και την οικονομία», σύμφωνα με τους ίδους κύκλους.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ σημειώνει: «Μετά τα όσα συνέβησαν στη σημερινή συνεδρίαση του Eurogroup και ενόψει της επόμενης συνεδρίασης ζητούμε από την κυβέρνηση να ενημερώσει άμεσα, επίσημα και σε βάθος τα κόμματα, με τον τρόπο που κρίνει θεσμικά πρόσφορο, προκειμένου να διασφαλισθεί η πορεία της χώρας με όρους καλύτερους και όχι χειρότερους για τους πολίτες και την οικονομία.

Σχετικές ειδήσεις