ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βενιζέλος: Συναίνεση για ΠτΔ και μετά τα συζητάμε όλα

Βενιζέλος: Συναίνεση για ΠτΔ και μετά τα συζητάμε όλα

Τη συναίνεση των «κομμάτων του Δημοκρατικού Τόξου» για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας ζήτησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Βαγγέλης Βενιζέλος μιλώντας στην ΚΟ του κόμματος, προσθέτοντας ότι μετά είναι διατεθειμένος να συζητήσει κάθε θέμα.

«Προχωράμε, περιμένοντας έως τον τρίτο γύρο μια προσέγγιση και ανταπόκριση των κομμάτων του Δημοκρατικού τόξου για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης με εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης και μετά, τουλάχιστον εμείς, είμαστε ανοιχτοί να τα συζητήσουμε όλα», ανέφερε χαρακτηριστικά, λίγες ώρες πριν την κρίσιμη, πρώτη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

«Το ΠΑΣΟΚ θα κρατήσει ψηλά τη σημαία της ευθύνης. Κρατάμε έως τις 29 Δεκεμβρίου την ελπίδα ανοιχτή. Οι εκλογές θα είναι βλαπτικές για το ελληνικό συμφέρον», προειδοποίησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος συναντήθηκε νωρίτερα με τον Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Παρακαλώ τα θεσμικά όργανα της ΕΕ και τους εκπροσώπους των οργάνων αυτών να σεβαστούν τον ελληνικό λαό και το κυρίαρχο δημοκρατικό του δικαίωμα να κάνει τις επιλογές του ελευθέρα και δημοκρατικά», επισήμανε ο κ. Βενιζέλος.

Πόσοι βουλευτές θα ψηφίσουν Σταύρο Δήμα στη σημερινή πρώτη ψηφοφορία για την εκλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας; Ήδη έχουν ξεκινήσει τα στοιχήματα...

Ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο twitter @newsbombgr

Κάντε like και ακολουθήστε μας στο facebook.com/newsbombgr

Σχετικές ειδήσεις