ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Καμμένος αποκάλυψε τα αισχρά ψέματα του Θεοδωράκη

Ο Καμμένος αποκάλυψε τα αισχρά ψέματα του Θεοδωράκη

Αποστομωτική απάντηση στα όσα ισχυρίστηκε οεπικεφαλής του κόμματος «Το Ποτάμι», Σταύρος Θεοδωράκης, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στην εκπομπή «Στον Ενικό», έδωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

«Αυτά που λέει ο καλεσμένος σας δεν έχουν καμία σχέση με διαταγές του ΥΠΕΘΑ. Αλίμονο αν διατάσσω και για τον Επιτάφιο», σχολίασε ο κ. Καμμένος στο λογαριασμό του στο Twitter, απευθυνόμενος στο Νίκο Χατζηνικολάου, δίνοντας την απάντησή του στους ψευδείς ισχυρισμούς του Σταύρου Θεοδωράκη, ο οποίος δήλωσε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης: «Ακροδεξιό κόμμα οι ΑΝΕΛ. Ο Καμμένος εκφράζει σε κάθε ευκαιρία ρατσιστικές και εθνικιστικές απόψεις. Γι' αυτό δεν τον ήθελαν στην κυβέρνηση οι Ευρωπαίοι. Δεν υπήρχε συμπάθεια σε εμένα αλλά αντιπάθεια σε εκείνον. Έχει επικίνδυνες πολιτικές για την Ελλάδα. Στη Θράκη υπάρχει ένα αμιγώς μουσουλμανικό χωριό, ο Εχίνος. Τη Μεγάλη Παρασκευή μαζεύτηκαν κάποιοι απόστρατοι από διάφορες περιοχές και ο κ. Καμμένος έστειλε και μια μικρή δύναμη στρατιωτών και μια μπάντα, πήραν τον Επιτάφιο από μια εκκλησία που βρίσκεται έξω από το χωρίο και κάνανε την περιφορά - για πρώτη φορά - μέσα στο χωριό. Αυτό είναι επικίνδυνη πολιτική. Τι προσπαθείς να κανείς; Προσπαθείς να ανάψεις ένα σπίρτο σε μια μπαρουταποθήκη. Το είχα πει και στον κ. Τσίπρα πως είναι επικίνδυνες οι δηλώσεις του Καμμένου στην Κύπρο».

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας απάντησε στους παραπάνω ισχυρισμούς με το εξής κατηγορηματικό σχόλιο:

O κ. Καμμένος, στη συνέχεια αναδημοσίευσε μια φωτογραφία από το 2014, επί υπουργίας Δ. Αβραμόπουλου, με το σχόλιο: «2014. Με ΥΠΕΑ Αβραμόπουλο. Α, τι βλέπω φαντάροι είναι αυτοί που κρατάνε τον επιτάφιο;;».

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και αρχηγός των ΑΝΕΛ αναφέρθηκε και στη σχέση του επικεφαλής του Ποταμιού, με τον Κώστα Σημίτη, αναρτώντας μια φωτογραφία με το παρακάτω σχόλιο:

Τέλος, δημοσίευσε και μια αποκαλυπτική φωτογραφία του κ. Θεοδωράκη από τα... παλιά:

Σχετικές ειδήσεις