ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Μητσοτάκη - Λάτση: «Ξεμπλοκάρει» άμεσα η επένδυση στο Ελληνικό

Συνάντηση Μητσοτάκη - Λάτση: «Ξεμπλοκάρει» άμεσα η επένδυση στο Ελληνικό

Πότε θα μπουν οι μπουλντόζες στο πρώην ανατολικό αεροδρόμιο. 

Η μεγάλη επένδυση στο Ελληνικό είναι ένα από τα ζητήματα που θέλει διακαώς η κυβέρνηση να προχωρήσει με ταχύτατους ρυθμούς.

Θέλοντας να προσπεραστούν άμεσα όλα τα εμπόδια που έβαζαν «φρένο» στην επένδυση όλα τα προηγούμενα χρόνια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε στις 12:30 το μεσημέρι της Πέμπτης (25/07) με τον επιχειρηματία κ. Σπύρο Λάτση.

Η συνάντηση έγινε σε εγκάρδιο κλίμα και διήρκεσε περίπου 1,5 ώρα.

Ο πρωθυπουργός συμφώνησε με τον κ. Λάτση να επιταχυνθούν όλες οι διαδικασίες και να γίνουν όλα τα απαραίτητα βήματα για τη σημαντική αυτή επένδυση, τηρώντας τις δεσμεύσεις που έχουν αναληφθεί για να αρθούν το ταχύτερο δυνατόν όλα τα εμπόδια που καθυστέρησαν την έναρξη του τόσο επωφελούς για τη χώρα έργου.

Όπως έχει ανακοινώσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, υπάρχει χρονοδιάγραμμα για την έκδοση των τριών Κοινών Υπουργικών Αποφάσεων έως τις 10 Αυγούστου.

Σημειώνεται ότι το απόγευμα της Τετάρτης (24/07) πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για το συγκεκριμένο θέμα, ενώ το ζήτημα συζητήθηκε και χθες σε σύσκεψη παρουσία του αρμόδιου υπουργού κ. Γεωργιάδη καθώς και το πρωί της Πέμπτης κατά την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο υπουργείο Τουρισμού.