ΕΛΛΑΔΑ

Αποκαλύψεις - ΣΟΚ για την οικογενειακή τραγωδία στα Μέγαρα: Έτσι σκότωσε τον κουνιάδο του

Αποκαλύψεις - ΣΟΚ για την οικογενειακή τραγωδία στα Μέγαρα: Έτσι σκότωσε τον κουνιάδο του
megaratv.gr

Παραδόθηκε αργά τα ξημερώματα ο 51χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος, ο οποίος πυροβόλησε εν ψυχρώ μέσα στο σπίτι τους το ζευγάρι στα Μέγαρα

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται, θεωρούσε ότι ήταν υπεύθυνος ο 48χρονος κουνιάδος του για τον χωρισμό του και μπήκε μέσα στο σπίτι με ένα πιστόλι κι άρχισε να πυροβολεί.

Ο 51χρονος, σύμφωνα με το «Έθνος», πυροβόλησε 6 με 7 φορές τον 48χρονο γιατρό και την 42χρονη νοσηλεύτρια σύζυγό του στη βουβωνική χώρα.

Αμέσως μετά, ο δράστης εξαφανίστηκε, καθώς τράπηκε σε φυγή.

Ο 48χρονος υπέκυψε στα τραύματά του κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, ενώ η 42χρονη γυναίκα παραμένει στο Θριάσιο νοσοκομείο και δεν διατρέχει κάποιον κίνδυνο η υγεία της.

Συγγενής της άτυχης γυναίκας υποστήριξε, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ότι μπροστά στο αιματηρό επεισόδιο δεν βρίσκονταν τα παιδιά του ζευγαριού.

Δείτε αναλυτικά στο βίντεο:

Ποιος είναι ο φερόμενος ως δράστης

Σωφρονιστικός υπάλληλος και κουνιάδος του 48χρονου γιατρού, τον οποίο πυροβόλησε με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του, φέρεται να είναι, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο δράστης της ανθρωποκτονίας που διαπράχθηκε το βράδυ της Πέμπτης (31/10) σε σπίτι, στη συμβολή των οδών Μυκηνών και Μελετίου Λουκά, στα Μέγαρα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Έκτακτο δελτίο καιρού: Παρασκευή με χιόνια στα ορεινά, καταιγίδες και νέα πτώση της θερμοκρασίας

Σχετικές ειδήσεις