ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεν τα «μαζεύει» ο Πολάκης για την Αγαπηδάκη: Με «Παπαλάμπρο» απαντά στον ΣΥΡΙΖΑ

Δεν τα «μαζεύει» ο Πολάκης για την Αγαπηδάκη: Με «Παπαλάμπρο» απαντά στον ΣΥΡΙΖΑ
ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Συνεχίζονται οι έντονες αντιδράσεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ μετά την επίθεση που εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης κατά της εθνικής συντονίστριας για τα ασυνόδευτα Ειρήνης Αγαπηδάκη.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν φαίνεται να έχει καμία διάθεση να αλλάξει ρότα και έσπευσε να σχολιάσει το «άδειασμα» που δέχθηκε από την Κουμουνδούρου.

«Πως μούρθε αυτο το τραγούδι στο μυαλο ,δεν μπορω να καταλάβω...."Στου Παπα-ΛΑΜΠΡΟΥ την αυλή"
Ίσως γιατι εκπέμπει "αδιαπραγμάτευτες αρχές και αξίες "μιας βουκολικης ζωής που τα βασικά ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ειναι η καθάρια φύση ,η λεβεντιά και η ελευθερια.....
....κι όποιος καταλαβει κατάλαβε....» γράφει ο Παύλος Πολάκης.

Η νέα ανάρτηση Πολάκη:

Υπενθυμίζεται ότι στην ανακοίνωση του τομέα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ γίνεται λόγος για «μη αποδεκτές» δηλώσεις από τον πρώην αναπληρωτή υπ. Υγείας καθώς, όπως σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση τα όσα έγραψε ο Παύλος Πολάκης ήταν «με τρόπο που ασφαλώς δεν συνάδει με τις θέσεις, τις αρχές και τις αξίες της δικής μας Αριστεράς. Άλλωστε, η ζωή, η αξιοπρέπεια και τα δικαιώματα των αναπήρων, θεωρούνται από το κόμμα και τη Νεολαία μας αδιαπραγμάτευτα».

Για τα σχόλιο του πρώην υπουργού Υγείας τοποθετήθηκε νωρίτερα και ο Πάνος Λάμπρου μέλος του ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ και υπεύθυνος του Τομέα Δικαιωμάτων. «Μου φαίνεται πράγματι αδιανόητο να "ψυχιατρικοποιούν" κάποιοι (δυστυχώς και από την αριστερά) την πολιτική αντιπαράθεση ή να απαντάς με αυτόν τον κακοποιητικό τρόπο σε άλλες κακοποιητικές δηλώσεις του πολιτικού σου αντιπάλου» έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook.

Σημειώνεται ότι και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης, μιλώντας στο ραδιόφωνο Real 97,8 και κληθείς να σχολιάσει το περιστατικό, φάνηκε να κρατά… αποστάσεις από τον βουλευτή του κόμματος. «Όλοι μας όταν τοποθετούμαστε δημόσια ειδικά σε τέτοια ζητήματα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και στις εκφράσεις που χρησιμοποιούμε, και κυρίως για να μην χάνουμε και το δίκιο μας μερικές φορές» υπογράμμισε. «Νομίζω απαιτείται από όλους μας μεγάλη σοβαρότητα, αυτό αφορά προφανώς και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, από εκεί και πέρα βεβαίως νομίζω ότι δεν πρέπει να χάνουμε την ουσία. Η κ. Αγαπηδάκη έκανε μια καριέρα στα social media τα προηγούμενα χρόνια με υβρεολόγια εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και στελεχών του. Νομίζω είναι ένα ζήτημα στο οποίο και η στάση του Πρωθυπουργού να την επιβραβεύσει αναθέτοντας της έναν τόσο ευαίσθητο τομέα προκαλεί πολλά ερωτηματικά» συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανάρτηση Πολάκη

Στην επίμαχη ανάρτησή του στο Facebook, ο Παύλος Πολάκης, σχολιάζοντας άρθρο της Ειρήνης Αγαπηδάκη που έγραψε το 2017, στρέφεται κατά της συντονίστριας για τα ασυνόδευτα.

«Από τη "μελέτη" του πονήματος φαίνεται πως το πρόβλημα της είναι βαριά ψυχωσική συνδρομή (και όχι απλή νεύρωση) που χρήζει μακράς νοσηλείας σε κλειστό ψυχιατρικό τμήμα. Παιδικά τραύματα, κακοποίηση, στέρηση, ανικανοποίητες επιθυμίες;;; Θα το βρουν οι ειδικοί στο Αιγινήτειο η στο Δαφνί που πρέπει να επιληφθούν επειγόντως καθώς απο την εκδήλωση των συμπτωμάτων έχει περάσει αρκετός καιρός και σίγουρα θα έχει επιβαρυνθεί κλινικά...» γράφει μεταξύ άλλων.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε περισσότερα:

«Κλείδωσε» το Κοινωνικό μέρισμα 2019: Πότε θα πληρωθεί - Ποιοι θα το πάρουν

Σπάνιο θέαμα σε παραλία της Κερατέας (Προσοχή! Σκληρές εικόνες)

Σχετικές ειδήσεις