ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός: Αλλάζει το ωράριο λειτουργίας των σούπερ μάρκετ

Κορονοϊός: Αλλάζει το ωράριο λειτουργίας των σούπερ μάρκετ
IN TIME

Κορονοϊός - Όλες οι Ειδήσεις: Αλλάζει από το ερχόμενο Σαββάτο 25 Απριλίου το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων σούπερ μάρκετ, σύμφωνα με απόφαση του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη.

Το νέο ωράριο θα έχει ισχύ έως και τις 9 Μαΐου του 2020.

Συγκεκριμένα το νέο εθνικό πλαίσιο ωραρίου των υπεραγορών τροφίμων διαμορφώνεται ως εξής: για τις ημέρες Δευτέρα έως Παρασκευή 07:00 έως 21:00, ενώ το Σάββατο 07:00 έως 20:00.

Παρατείνονται έως τις 4 Μαΐου τα μέτρα

Την παράταση για ακόμα μία εβδομάδα, έως τις 4 Μαΐου, της ισχύος των περιοριστικών μέτρων που θα έληγαν αυτή τη Δευτέρα 27 Απριλίου, για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού, ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Όπως είπε, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα απευθυνθεί στους Έλληνες για να παρουσιάσει το συγκροτημένο σχέδιο της κυβέρνησης.

O κυβερνητικός εκπρόσωπος επεσήμανε πως η επιτυχία του σχεδίου κατά του κορονοϊο μέχρι σήμερα απεικονίζεται στα διαγράμματα των κρουσμάτων και θυμάτων σε σύγκριση με άλλες χώρες της ΕΕ με αντίστοιχο πληθυσμό. Αυτή η εικόνα είναι για μας θυμίζει γιατί πήραμε αυτά τα μέτρα.

«Επιστρέφοντας στην κανονικότητα θα διατηρήσουμε συνήθειες όπως το πλύσιμο χεριών η αποφυγή επαφών κλπ.» επεσήμανε ο κ. Πέτσας.

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Κορονοϊός: Δύο νεκροί μέσα σε λίγες ώρες - Στους 123 οι θάνατοι στην Ελλάδα

Κορονοϊός: Να μην ανοίξουν τα Δημοτικά Σχολεία εισηγείται μερίδα επιστημόνων

Κορονοϊός - Νέος συναγερμός: Θετικός στον ιό άνδρας από τη δομή Μαλακάσας

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Παιδεία: Αυτές είναι οι αλλαγές από το νηπιαγωγείο μέχρι το Πανεπιστήμιο

Σχετικές ειδήσεις