ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης για Κρεμαστινό: Ο κόσμος της επιστήμης και της πολιτικής έχασαν ένα επίλεκτο στέλεχος

Μητσοτάκης για Κρεμαστινό: Ο κόσμος της επιστήμης και της πολιτικής έχασαν ένα επίλεκτο στέλεχος
INTIME NEWS

Το μήνυμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για τον θάνατο του Δημήτρη Κρεμαστινού, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών μετά από μάχη με τον κορoνοϊό.

«Ο κόσμος της επιστήμης και της πολιτικής έχασαν σήμερα ένα επίλεκτο στέλεχός τους», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την απώλεια του καθηγητή Καρδιολογία και πρώην υπουργού Υγείας Δημήτρη Κρεμαστινού, εκφράζοντας τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Ο Δημήτρης Κρεμαστινός άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 78 ετών το πρωί της Παρασκευής 8 Μαΐου του 2020, μετά από μάχη με τον κορoνοϊό. Το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» από τις 26 Μαρτίου, ενώ είχε γίνει γνωστό πως η κατάσταση της υγείας του ήταν σοβαρή και είχε κριθεί απαραίτητη η διασωλήνωσή του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Τα θερμά του συλλυπητήρια εξέφρασε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κυκίλιας με ανάρτησή του στο Twitter. «Ο Δημήτρης Κρεμαστινός, Καθηγητής Ιατρικής και τ. Υπουργός Υγείας, υπηρέτησε το χώρο της Υγείας με αξιοπρέπεια και αίσθημα ευθύνης. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του και στο ΚΙΝΑΛ» έγραψε στην ανάρτησή του.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επιστροφή στην κανονικότητα: Οι γεμάτες πλατείες, τα ΜΑΤ και η σύγκρουση κυβέρνησης-ΣΥΡΙΖΑ

Σχετικές ειδήσεις