ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ κατά Πέτσα: Να παραιτηθεί για τις χρηματοδοτήσεις στα ΜΜΕ

ΣΥΡΙΖΑ κατά Πέτσα: Να παραιτηθεί για τις χρηματοδοτήσεις στα ΜΜΕ
INTIME NEWS

Την επιστροφή του ποσού που έλαβε κάθε Μέσο, αλλά και την παραίτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα, ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε.

Οπως αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, «η κυβέρνηση οφείλει να εξηγήσει με ποια λογική και με ποια κριτήρια πήραν δημόσιο χρήμα δεκάδες ανύπαρκτα -στην κυριολεξία- Μέσα, όπως το blog του κ. Φουρθιώτη, που δημιουργήθηκε τον Μάιο του 2020, όταν δηλαδή δίνονταν τα χρήματα, το περιβόητο menta.gr, το οποίο δεν υφίσταται και σχετικός ιστότοπος είναι προς πώληση και δεκάδες άλλες απίθανες ιστοσελίδες με μηδενική επισκεψιμότητα.

Μετά από αυτό το πρωτοφανές φιάσκο, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έχει δύο πράγματα να κάνει:

- Να καταθέσει χωρίς καμία καθυστέρηση το ακριβές ποσό που έλαβε κάθε Μέσο, το οποίο μέχρι σήμερα αποκρύπτει επιμελώς, για να μάθουν και οι πολίτες και τα Μέσα με ποια κριτήρια τελικά δαπανήθηκε δημόσιο χρήμα και σε ποιον.

- Να υποβάλει αμέσως μετά την παραίτησή του για αυτό το πρωτοφανές πάρτι ημετέρων με τα λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων, σε βάρος τελικά των πολιτών, του Τύπου και εντέλει της Δημοκρατίας.

Πέτσας: Ορθογραφικό λάθος...

Απαντώντας στα παραπάνω, ο Στέλιος Πέτσας απάντησε πως θίγει τρία θέματα. Δεν μπορεί να μιλά για εκβιασμούς και παράλληλα για πάρτι ημετέρων. Είπε ότι έγινε προσπάθεια διάχυσης του μηνύματος.

Είπε ότι έγινε ορθογραφικό λάθος σε ό,τι αφορά το menta.gr και ότι επρόκειτο για menta88.gr και ότι υπήρχαν πολλά κριτήρια στη δράση, σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μαφιόζικη εκτέλεση στη Ζάκυνθο: Τι ανέφερε ο 53χρονος - Τι βλέπουν οι Αρχές