ΕΛΛΑΔΑ

Dr Θάνατος: Δήλωνε γιατρός του Χριστόδουλου και ήθελε να αγοράσει την Ολυμπιακή!

Dr Θάνατος: Δήλωνε γιατρός του Χριστόδουλου και ήθελε να αγοράσει την Ολυμπιακή!

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας, σχετικά με την ανεξέλεγκτη δράση του 47χρονου γιατρού – «μαϊμού» - «Οδήγησε» στον θάνατο 67χρονο, «βαφτίζοντας» τον καρκίνο του πνεύμονα σταφυλόκοκκο.

Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο από την δράση του «Dr θανάτου», ο οποίος δρούσε ανεξέλεγχτος και εξαπατούσε πλήθος κόσμου, οδηγώντας τους στον θάνατο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο θάνατος ενός 67χρονου άνδρα, ο οποίος έπασχε από την επάρατη νόσο.

Μιλώντας αποκλειστικά στον τηλεοπτικό σταθμό Mega ο γιος του θύματος, ο ψευτογιατρός συστήθηκε στην οικογένεια ως ο γιατρός του μακαριστού αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου και διακεκριμένος ογκολόγος ομοιοπαθητικός.

Ο ψευτογιατρός έπεισε τον 67χρονο ασθενή να μην κάνει καθόλου χημειοθεραπείες, υποβάλλοντάς τον σε εξαντλητική δίαιτα.

«Μας πρότεινε μια θεραπεία με αποστάγματα με βότανα που μάζευε από το Άγιο Όρος μάς έλεγε, διατροφή, κάτι τσάγια. Έφερε κάτι σκευάσματα, 7-8 σκευάσματα. Εξήγησε στη μάνα μου πώς θα τα παίρνει ο πατέρας μου. Έφερε κάτι συνταγές για σούπες και χυμούς από καρότα, γενικά χυμούς από βιολογικά προϊόντα. Ο πατέρας μου παραπονιόταν, πείναγε γιατί δεν έτρωγε, η δίαιτα ήταν εξαντλητική», είπε ο γιος του θύματος.

«Στο πρώτο ραντεβού μας είπε το πόσο κοστίζει. Μας είπε ότι μπορεί να χρειαστούμε από μία έως πέντε δόσεις. Στην αρχή μας είχε ζητήσει 11-12 χιλιάρικα. Τα δώσαμε με τη μία. Ο πατέρας μου πέθαινε, δηλαδή δεν είχε επαφή με το περιβάλλον, και αυτός μου ζήταγε λεφτά για να αλλάξουμε την θεραπεία, να πάμε σε ένα πιο δραστικό μέτρο. Η οποία ήταν πιο ακριβή ας πούμε στο τέλος», συνέχισε.

Μία εβδομάδα πριν από τον θάνατο του ανθρώπου ζήτησε από τον γιο του την τελευταία δόση από τα 50.000 ευρώ.

Δείτε αναλυτικά στο βίντεο:

Στον τηλεοπτικό σταθμό Mega μίλησε επίσης φίλος της οικογένειας του 67χρονου θύματος του ψευτογιατρού. «Το 2015 έγινε αυτό. Έδινε 70-30% πιθανότητες υπέρ του ότι θα γίνει καλά. Η οικογένεια τον γνώρισε μέσω ενός κοινού γνωστού που γνωρίζω και εγώ, και του ζήτησα να με πάει και εμένα στον συγκεκριμένο γιατρό και με πήγε σε μια ιδιωτική κλινική», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Είπα του μεσάζοντα επειδή τον ήξερα να με πάει και εμένα γιατί είχα ένα πρόβλημα που κάνω θεραπεία. Με περίμενε ο μεσάζοντας κάτω από την κλινική να με ανεβάσει αυτός επάνω. Πήγαμε στον τελευταίο όροφο, σε ένα γραφείο. Βγήκε μια μητέρα με ένα παιδάκι σε ένα καροτσάκι, ανάπηρο. Στο γραφείο ήταν μόνο ένα γραφείο και η καρέκλα. Στην κλινική μέσα», συνέχισε την περιγραφή του για την προσωπική του γνωριμία με τον ψευτογιατρό.

«Εκεί που πονηρεύτηκα ήταν ότι είδα το ανάπηρο παιδί και τον άκουσα να λέει ότι θα το κάνει να “πετάει”. Ήξερα ότι αυτός είναι για καρκίνους, μετά βλέπω ανάπηρο, λέω τι είναι αυτός; Μετά έδωσα τις εξετάσεις μου να τις δει, χωρίς να του πω κάτι. Τις κοιτούσε, μου λέει “δεν έχεις τίποτα, μια αφυδάτωση είναι, πίνε νερό και έλα να τα ξαναπούμε”. Είπα το περιστατικό σε μια φίλη μου και έτυχε να γνωρίζει τον διευθυντής της κλινικής. Τον πήραμε τηλέφωνο σε ανοιχτή ακρόαση και όταν τον ρώτησε η φίλη μου αν έχει κάποιο Νίκο Κόντο στην κλινική το πρώτο που απάντησε ο διευθυντής ήταν “Ωχ, τι έκανε πάλι;” Και της είπε “θα στα πω από κοντά”», κατέληξε.

Νέο ηχητικό ντοκουμέντο για τις «θεραπείες»: «Θα μαραθεί και θα πέσει»

Ο Νίκος Κόντος έκανε λόγο για «θαυματουργές θεραπείες» με ειδικές δίαιτες, έλαια και βότανα. Ένα νέο ηχητικό ντοκουμέντο με τη φωνή του ψευτογιατρού αποκαλύπτει η εκπομπή LIVE NEWS, στο οποίο ο 47χρονος καλείται να θεραπεύσει έναν πολύποδα. Ο ψευτογιατρός φέρεται να εκτιμά ότι ο ασθενής ανταποκρίνεται στη θεραπεία και ότι ο πολύποδας «θα μαραθεί και θα πέσει».

«Ένας πολύποδας από την στιγμή που μικραίνει σημαίνει δύο πράγματα: Ένα ότι ο οργανισμός βρήκε προς στιγμήν μια ισορροπία και αντέδρασε κατευθείαν και δεύτερον ότι κάτι σου λείπει από τον οργανισμό και για κάποιους λόγους το βρήκες, το' φαγες και του το έδωσες του οργανισμού και άρχισε να θεραπεύεται» ακούγεται να λέει ο ψευτογιατρός.

Ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο:

«Εάν αυτό ξέρεις τι είναι και το συνεχίσεις θα θεραπευτείς. Εκτιμώ ότι εφόσον είχες αυτή την αντίδραση αυτό μπορεί να μαραθεί και να φύγει γιατί στους πολύποδες αυτή η θεραπεία που ακολουθούμε εμείς, η μη επεμβατική, δίνουμε μια πολύ αλκαλική διατροφή στον οργανισμό και υστερεί από τη βλέννα με τα υποτυπώδη μετά τα καρκινικά κύτταρα να αναπτυχθούν. Τι κάνουμε; Τους δίνουμε οξυγόνο. Αυτά είναι αναερόβια, μόλις τους δώσεις οξυγόνο καταστρέφονται, πάνε, διαλύονται και αποβάλλονται» συμπληρώνει.

Εφόσον καταλήγει στο γνωστό συμπέρασμα περί αναερόβιων καρκινικών κυττάρων, συνεχίζει τη διάγνωση προτείνοντας μια αλκαλική διατροφή, μοιράζοντας απλόχερα ιατρικές ανακρίβειες.

«Κοιτάξτε πλέον.... δεν συζητάμε για κάποια επέμβαση. Δεν χρειάζεται, εντάξει; Θέλει όμως παρακολούθηση, έτσι; Άκουσε... θα κάνουμε το εξής: θα κάνουμε μια παρακολούθηση συχνή, δηλαδή κάθε ενάμιση μήνα θα τον παρακολουθείς, γιατί μπορούμε να μπούμε σε μια θεραπεία που θα αποτοξινώσουμε το παχύ έντερο και μετά θα το κάνουμε μια πολύ αλκαλική διατροφή, θα σου' χω μέσα κρασί, θα σου έχω κόκκινο κρασί, δύο ποτηράκια την ημέρα, πάντα με το φαγητό, όχι σκέτα».

Αυτό που σίγουρα αντενδείκνυται στη θεραπεία που προτείνει είναι το τσίπουρο, γιατί όπως εξηγεί ενδελεχώς, σημασία έχει να καταπολεμηθεί το αίτιο και όχι το σύμπτωμα.

«Το τσίπουρο είναι καλό να το σταματήσεις για ένα διάστημα 2-3 μηνών, μέχρι να λήξει η θεραπεία. Θα μπεις σε μια θεραπεία δύο με μάξιμουμ τρεις μήνες. Θα τα καταπολεμήσουμε το αίτιο που δημιούργησε αυτά τα συμπτώματα. [...] Δεν θα καταπολεμήσουμε το σύμπτωμα, γιατί εάν καταπολεμείς το σύμπτωμα μαθηματικά και συνεχίσεις να κάνεις τα ίδια, κάποια στιγμή θα σου εμφανιστεί πάλι».

[...] Θα ξεμπερδέψεις με αυτό, θα κάνεις έναν επανέλεγχο. Χρειάζεται να το κάνουμε δύο μήνες τον χρόνο για να είναι πιο σταθερή και solidate... αλλά δεν παρουσιάζεται κάτι» ακούγεται να λέει.

Απαγόρευε στα θύματά του να τρώνε και τους πότιζε μαντζούνια

Μέσα στη πολυτελή του βίλα οι άνδρες της ασφάλειας εντόπισαν και χειρόγραφες σημειώσεις - συνταγές που έδινε στα θύματά του. Οδηγούσε τους ασθενείς στον θάνατο ή στην καλύτερη περίπτωση τους προκαλούσε σοβαρές βλάβες στον οργανισμό. Οι οικογένειες, όμως, των θυμάτων ήλπιζαν σε αυτόν. Ο Νίκος Κοντός τους απαγόρευε να τρέφονται κανονικά με αποτέλεσμα οι ασθενείς να λιμοκτονούν.

Σε ανθρώπους με σοβαρές ασθένειες χορηγούσε διάφορα μπαχάρια και βότανα, όπως μαύρο κύμινο, μαύρο γκότζι μπέρι, ζεόλιθο, ιπποφαές , σπιρουλίνα, μύρτιλο κ.α.

Μία μητέρα θύμα του ψευτογιατρού περιέγραψε στο Star πώς και γιατί της χορήγησε συγκεκριμένα βότανα. Όπως είπε, από το πρωί μέχρι το βράδυ έφτιαχνε στο παιδί της τέτοιου είδους αφεψίματα από αυτά που της είχε προτείνει με αποτέλεσμα το παιδί της να κάνει διαρκώς εμετούς.

Αναπόσπαστο κομμάτι της διατροφής που πρότεινε ο ψευτογιατρός ήταν οι «μαγικές σταγόνες» που έδινε σε ειδικό μπουκαλάκι.

Στο εν λόγω σκεύασμα που πωλούσε σε ασθενείς του καταγραφόταν στην ετικέτα του το όνομα γνωστού γιατρού, υποστηρίζοντας ότι σε αυτόν ανήκει η «πατέντα» του σκευάσματος.

Χρέωνε με 22.000 ευρώ τα «διαιτολόγια» του θανάτου

Ανατριχίλα προκαλούν τα ντοκουμέντα γύρω από τη δράση του ψευτογιατρού. Τις τελευταίες ώρες ήρθαν στο «φως» η θεραπευτική δίαιτα και το «συνταγολόγιο» του «Νίκου Κοντού» που εμπεριέχονται στη δικογραφία, και αποκαλύπτουν την κοροϊδία και την αναλγησία με την οποία αντιμετώπιζε τους ασθενείς του.

Χάπι γαϊδουράγκαθου, άφθονα καρότα, φάβα και κατσικίσιο γάλα: αυτά είναι μερικά από όσα υποχρέωνε στους ασθενείς του να παίρνουν για να γίνουν καλά από τον καρκίνο, ο γιατρός «μαϊμού».

Η Μίνα Καραμήτρου, αστυνομική συντάκτρια του CNN Greece φέρνει στο «φως» της δημοσιότητας ένα ιδιόχειρο σημείωμα που έδωσε ο ψευτογιατρός σε ένα από τα θύματά του. Γράφει για το χάπι σπιρουλίνας, τη μια κουτάλια μουρουνέλαιο αλλά και για το γάλα κατσικίσιο που θα έπρεπε να λαμβάνει ως θεραπεία ο ασθενής με ανίατη ασθένεια.

Όλοι όσοι πίστεψαν στις ελπίδες που τους πούλησε περιέγραψαν στους αστυνομικούς της Ασφαλείας, που χειρίζονται την υπόθεση, το ποσό πολύ τους υποχρέωνε να ακολουθούν δίαιτες, οι οποίες δήθεν θα συνέβαλαν στο να γίνουν καλά.

Σε ένα τέτοιο διαιτολόγιο, θα δείτε τις προτάσεις του για… χωριάτικη με φέτα και ρίγανη αλλά και ψαρόσουπα ως κυρίως πιάτο. Με αυτές τις συνταγές έπειθε πονεμένους ανθρώπους να σταματήσουν τις θεραπείες που ακολουθούσαν για να πάρουν τα δικά του μαντζούνια και να γίνουν καλά.

Μάλιστα, μέσα στο διαιτολόγιο, ο γιατρός «μαϊμού» έφτανε στο σημείο να υπαγορεύει ότι το λάχανο και το καρότο που θα έπρεπε να φάει ο ασθενής, να είναι τριμμένα στον τρίφτη.

Το πιο χαρακτηριστικό, όμως, είναι η αναφορά σε ένα πόσιμο υγρό που έπρεπε να φτιάξουν και να πίνουν οι ασθενείς και το οποίο περιείχε: Νεροκάρδαμο, αψίθια, γκραβιόλα, τζίντζερ, κανέλα, γαρύφαλλο, τσουκνίδα, σκορπίδι. Ο ασθενής θα έπρεπε να βάζει ένα κουταλάκι από κάθε ένα από αυτά τα υλικά, όπως χαρακτηριστικά έγραφε, σε 700 γραμμάρια νερό, να τα βράζει σε χαμηλή φωτιά - με σκεπασμένο το καπάκι για 10 έως 15 λεπτά - και να τα αφήσει να κρυώσουν. Στη συνέχεια να τα σουρώνει και να πίνει.

Οι δίαιτες της φρίκης

Η δίαιτα ξεκινούσε από τις 8 το πρωί και συνιστούσε:

1 ποτήρι πορτοκαλάδα (με τις σταγόνες του αποστάγματος)

1 κουτάλι σούπας μέλι με σκόνη βοτάνων και αποστάγματα με 1 κ.γ. κανέλα Κεϋλάνης και 40 γρ. καρύδια

1 ποτήρι χλιαρό νερό με χυμό και ένα μεγάλο λεμόνι

3 χάπια σπιρουλίνας και 3 χλωροφύλλης

3 χάπια μουρουνέλαιου, 1 χάπι γαϊδουράγκαθου, 1 χάπι ΜΣΜ και ένα χάπι γκραβιόλας («πολεμιστής του καρκίνου»)

1 κ.σ σουσάμι, μαύρο κύμινο 1 κ.γ μέλη 3/4 βασιλικό πολτό, ζεόλιθο

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο «Ελεύθερος Τύπος» για αυτές τις δήθεν δίαιτες και τα φάρμακα του 16χρονου που κατέληξε, οι γονείς του πλήρωσαν 22.000 ευρώ.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί το χειρόγραφο σημείωμα του ψευτογιατρού αλλά και ένα από τα διαιτολόγια που έδινε στους ασθενείς του:

Έταζε ακόμα και εκατομμύρια από τον κρυμμένο θησαυρό του Καντάφι

Μία επιπλέον απάτη, προστέθηκε στη λίστα του γιατρού-«μαϊμού», καθώς μεταξύ άλλων ο 47χρονος φέρεται να είχε υποσχεθεί σε έναν ασθενή του εκατομμύρια ευρώ από τον κρυμμένο θησαυρό του Καντάφι.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Alpha, ο 47χρονος ψευτογιατρός είχε πει σε ένα από τα θύματά του να πάει στις ΗΠΑ, να ανοίξει μία θυρίδα στην οποία βρίσκονταν εκατομμύρια δολάρια από τον κρυμμένο θησαυρό του Καντάφι. Το ίδιο του είπε να κάνει και στη Γαλλία, την Αγγλία και την Ελβετία. Ο ψευδογιατρός έλεγε στο θύμα του ότι θα μοιραζόντουσαν τα χρήματα αυτά.

Πρόκειται για έναν ασθενή, ο οποίος είχε αρθρίτιδα, και μετά τη προτεινόμενη θεραπεία του 47χρονου κατέληξε με πολυαρθρίτιδα. Ο άτυχος ασθενής ανέφερε ότι όλο του το σώμα είχε γεμίσει φλεγμονές από τα μαντζούνια του ψευτογιατρού.

Βροχή» τηλεφωνημάτων έχει δεχτεί η Ασφάλεια Αττικής

Στο μεταξύ, τις 52 έχουν φτάσει οι καταγγελίες στη ΓΑΔΑ σχετικά με τη δράση του Dr. Kontos, αρκετές από τις οποίες είναι από την επαρχία.

Ειδικά ερωτηματολόγια έχουν σταλεί στις αστυνομικές διευθύνσεις όλης της χώρας, ώστε έτσι άνθρωποι οι οποίοι καταγγέλλουν τη δράση αυτού του ανθρώπου θα συμπληρώνουν τα ερωτηματολόγια τα οποία και θα αξιολογούνται.

Μεγάλο ερωτηματικό για τις Αρχές παραμένει πού βρίσκονται τα χρήματα που έχει αποσπάσει ο ψευτογιατρός.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Dr Θάνατος»: Νέες αποκαλύψεις για την ανεξέλεγκτη δράση του 47χρονου