ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: «Κοροϊδεύει με δήθεν αναστολή πλειστηριασμών»

ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: «Κοροϊδεύει με δήθεν αναστολή πλειστηριασμών»

Στην αντεπίθεση πέρασε η Κουμουνδούρου σχετικά με την ανακοίνωση του πρωθυπουργού να ανακοινώσει αναστολή πλειστηριασμών.

Για εμπαιγμό των πολιτών και κοροϊδία από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, σχετικά με την αναστολή πλειστηριασμών, κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ.

Με ανακοίνωσή της, η αξιωματική αντιπολίτευση, αναφέρει ότι «ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να κοροϊδεύει τους πολίτες που βρίσκονται σε απόγνωση» και πως «αφού ψήφισε τον Πτωχευτικό Κώδικα και κατήργησε την προστασία πρώτης κατοικίας, για να εμφανιστεί δήθεν διαλλακτικός και να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από το χθεσινό φιάσκο του στη Βουλή, ανακοίνωσε δήθεν αναστολή πλειστηριασμών».

Η Κουμουνδούρου σχολιάζει επίσης ότι ο κ. Μητσοτάκης «ανακοίνωσε, δηλαδή, ως καινούργιο κάτι που είχε ήδη εξαγγείλει από τις 13 Σεπτεμβρίου στη ΔΕΘ, όταν έλεγε πως "δεν θα γίνει κανένας πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας μέχρι το τέλος του έτους"».

Τέλος, καλεί τον κ. Μητσοτάκη «να σταματήσει να δουλεύει τον κόσμο και να αποσύρει άμεσα τον Πτωχευτικό Κώδικα που ψήφισε εν μέσω πανδημίας και της μεγαλύτερης μεταπολεμικής ύφεσης».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Άλλαξαν οι οδηγίες - Τι πρέπει να κάνουν όσοι έρθουν σε επαφή με κρούσμα ή νοσήσουν