ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εύσημα Μητσοτάκη σε Βρούτση – Χάλαρη για εκκρεμείς συντάξεις

Εύσημα Μητσοτάκη σε Βρούτση – Χάλαρη για εκκρεμείς συντάξεις

Συντάξεις - Δείτε εδώ όλες τις ειδήσεις: Για την επιτάχυνση απονομής των συντάξεων δεσμεύτηκε ο πρωθυπουργός, μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφερόμενος στο ζήτημα των εκκρεμών συντάξεων, το οποίο χαρακτήρισε «πρώτης επιχειρησιακής προτεραιότητας για το 2021», απέδωσε τα εύσημα στον υπουργό Εργασίας, Γιάννη Βρούτση και τον διοικητή του ΕΦΚΑ, Χρήστο Χάλαρη επισημαίνοντας: «Πρέπει αναγνωρίσω τη μεγάλη πρόοδο η οποία έχει γίνει από τον Γιάννη Βρούτση και τον Χρήστο Χάλαρη ως προς την απονομή των νέων συντάξεων και αυτό το τιτάνιο έργο του ψηφιακού εκσυγχρονισμού ενός συστήματος το οποίο ήταν εξαιρετικά δυσκίνητο, εξαιρετικά γραφειοκρατικό» ανέφερε ο πρωθυπουργός.

Όπως είπε ο ίδιος, έχει ζητήσει από το Διοικητή του ΕΦΚΑ ένα επιχειρησιακό σχέδιο για το πώς μπορεί να ενισχυθεί αυτή τη στιγμή η διαδικασία έκδοσης των συντάξεων με έμπειρους ανθρώπους, τους οποίους θα βρει ο ΕΦΚΑ, όπου υπάρχουν αυτοί διαθέσιμοι, έτσι ώστε να εκκαθαριστεί το συντομότερο δυνατόν το στοκ των εκκρεμών συντάξεων. «Είναι μία προσωπική μου δέσμευση και θα τύχει της προσωπικής μου φροντίδας», δεσμεύτηκε ο πρωθυπουργός.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ένοπλες Δυνάμεις: Απίστευτα «χουνέρια» στους Τούρκους –Το υποβρύχιο, τα «φαντάσματα» και η «καμπάνα»