ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Π. Καψής: Να πέσουν οι τόνοι ενόψει παρελάσεων

Π. Καψής: Να πέσουν οι τόνοι ενόψει παρελάσεων

Την πεποίθηση ότι κινητοποιούνται τα άκρα και υποβαθμίζεται η δημοκρατία, με οποιαδήποτε πράξη η οποία έρχεται σε αντίθεση με το πνεύμα των παρελάσεων εξέφρασε ο Παντελής Καψής.

Μάλιστα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε πως στις επόμενες ημέρες θα γίνει έκκληση σε όλα τα κόμματα να πέσουν τόνοι εν όψει των παρελάσεων.

Όσον αφορά τον Ευάγγελο Βενιζέλο, υποστήριξε πως πρώτα θα ολοκληρώσει το έργο του και μετά θα παραιτηθεί, καθώς και ότι δεν έχε τεθεί κανένα όνομα για την αντικατάσταση του.

Στην συνέχεια γνωστοποίησε πως σε λίγες μέρες θα κατατεθεί το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου οικονομικών, ενώ επισήμανε πως η ακριβής ημερομηνία των εκλογών θα καθοριστεί μετά την κατάθεση της νέας δανειακής σύμβασης.

Ο κ. Καψής δήλωσε στην συνέχεια πως θα υπάρξει συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου μέσα στην βδομάδα, ενώ τέλος έκανε γνωστό πως λάβει χώρα συνάντηση του Λουκά Παπαδήμου με τον Μάκη Βορίδη.

Στην εν λόγω συνάντηση θα συζητηθούν τα μεγάλα έργα και πιθανόν η υπόθεση των ταξί που πληροφορίες φέρουν να υπάρχει εμπλοκή για τον τρόπο απελευθέρωσης τους.