ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανασχηματισμός 2021: Δείτε live τις ανακοινώσεις για το νέο κυβερνητικό σχήμα

Ανασχηματισμός 2021: Δείτε live τις ανακοινώσεις για το νέο κυβερνητικό σχήμα

Ανασχηματισμός 2021: Σε εξέλιξη βρίσκονται οι ανακοινώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου για το νέο κυβερνητικό σχήμα.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, ο οποίος ανακοινώθηκε ότι θα πραγματοποιηθεί λίγο μετά τις 9:30 το πρωί της Τρίτης.

Μετά από ένα πολυήμερο θρίλερ, ο κύβος ερρίφθη και το νέο κυβερνητικό σχήμα, που αποφάσισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ανακοινώνεται αυτή τη στιγμή από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο κ. Γιάννη Οικονόμου, όπως σας είχε ανακοινώσει από χθες το βράδυ το Newsbomb.gr.

Ανασχηματισμός 2021: Δείτε ζωντανά τις ανακοινώσεις

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr αμετακίνητοι είναι οι: Χρήστος Σταϊκούρας, Νίκος Δένδιας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Άδωνις Γεωργιάδης, Νίκη Κεραμέως, Κώστας Σκρέκας, Κώστας Καραμανλής. O Νίκος Χαρδαλιάς μετακινείται σε άλλο υπουργείο, ενώ ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης φεύγει από το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας και πάει... σπίτι του. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Θάνος Πλεύρης θα πάει στο υπουργείο Υγείας, ο Ευάγγελος Αποστολάκης στο νεοσύστατο υπουργείο Κλιματικής Αλλαγής και ο Βασίλης Κικίλιας στο υπουργείο Τουρισμού.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης

Σεισμός στην Κόρινθο: Συνεχίζεται ο «χορός» των Ρίχτερ - Τι λένε οι σεισμολόγοι

Κορονοϊός: «Εκτοξεύτηκε» ο δείκτης θετικότητας – Ποιες περιοχές είναι στο «κόκκινο»

Εκτός «μάχης» βγαίνουν οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί: Το σχέδιο του υπουργείου Υγείας