ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οικονόμου: Η κυβέρνηση δεν θα είναι παρατηρητής στο επερχόμενο κύμα ακρίβειας

Οικονόμου: Η κυβέρνηση δεν θα είναι παρατηρητής στο επερχόμενο κύμα ακρίβειας
Intime News

«Θα παρέμβουμε ώστε το αναμενόμενο κύμα ακρίβειας να έχει το μικρότερο δυνατό αποτύπωμα στον Έλληνα φορολογούμενο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος  Δημήτρης Οικονόμου

Η κυβέρνηση δεν πρόκειται να είναι παρατηρητής, στο κύμα ακρίβειας που αναμένεται να χτυπήσει τους πολίτες, ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρη Οικονόμου, μιλώντας το βράδυ της Τετάρτης (8/9) στον Alpha.

«Η κυβέρνηση δεν θα μείνει παρατηρητής του φαινομένου. Ανησυχούμε και θα παρέμβουμε ώστε το αναμενόμενο κύμα ακρίβειας να έχει το μικρότερο δυνατό αποτύπωμα στον Έλληνα φορολογούμενο», ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε λέγοντας ότι ο πρωθυπουργός από το βήμα της Διεθνούς Εκθέσεως στη Θεσσαλονίκη θα κάνει συγκεκριμένες ανακοινώσεις προς την κατεύθυνση στήριξης των νοικοκυριών.

Όπως εξήγησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος η πολιτική της κυβέρνησης κινείται σε τρεις άξονες.

  • Πρώτος, είναι η στήριξη των εισοδημάτων όπως αυτή εφαρμόστηκε την περίοδο της πανδημίας.
  • Δεύτερος, η εύρυθμη λειτουργία της αγοράς σε συνθήκες υγιούς ανταγωνισμού και με αυστηρή εποπτεία για να αντιμετωπιστούν φαινόμενα αισχροκέρδειας
  • Τρίτος άξονας οι στοχευμένες παρεμβάσεις που αφορούν τη μείωση του κόστους για το ηλεκτρικό ρεύμα και την ενέργεια.

«Βούληση της κυβέρνησης είναι να συνεχίσει την πολιτική της για την αύξηση των εισοδημάτων και τη δημιουργία συνθηκών που τονώσουν την ανάπτυξη της οικονομίας» ανέφερε ο κ Οικονόμου.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατέληξε μιλώντας για το φαινόμενο των πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμού, λέγοντας ότι τέτοιες πρακτικές είναι βαθιά αντικοινωνικές και ότι η κυβέρνηση δεν θα δείξει καμία ανοχή απέναντι στα κυκλώματα. «Τα πλαστά πιστοποιητικά είναι μια ακραία πράξη κατά της κοινωνίας και είναι λυπηρή η στάση που τήρησε στη Βουλή η αντιπολίτευση» κατέληξε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μίκης Θεοδωράκης: Απούσα η κόρη του Μαργαρίτα από τη Μητρόπολη

Υπόθεση Σεμέδο: Τι αναφέρει η μητέρα της 17χρονης- Το μήνυμα στο Instagram του Σεμέδο και τα βίντεο

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Έρχονται σφοδρές καταιγίδες - Οι περιοχές που θα πληγούν