ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Στην Χαριλάου Τρικούπη ο Γιώργος Παπανδρέου - Κατέθεσε επίσημα την υποψηφιότητά του

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Στην Χαριλάου Τρικούπη ο Γιώργος Παπανδρέου - Κατέθεσε επίσημα την υποψηφιότητά του
O Γιώργος Παπανδρέου προσήλθε, υπό τα φλάς των φωτογράφων και τις κάμερες της τηλεόρασης.
INTIME

Ο Γιώργος Παπανδρέου μετέβη το απόγευμα της Πέμπτης, 21.10.2021, στην Χαριλάου Τρικούπη ώστε να καταθέσει τις απαραίτητες υπογραφές για την επισημοποίηση της υποψηφιότητάς του - Η προθεσμία εξέπνεε στις 18:00

Και οι έξι υποψήφιοι για την ηγεσία στο Κίνημα Αλλαγής κατέθεσαν στην αρμόδια Επιτροπή Καταστατικού (ΕΔΕΚΑΠ) τις υποψηφιότητες τους καθώς η προθεσμία έληξε στις 6 το απόγευμα. Ο Γιώργος Παπανδρέου προσήλθε, υπό τα φλάς των φωτογράφων και τις κάμερες της τηλεόρασης, αυτοπροσώπως και κατέθεσε πάνω από 80 υπογραφές μελών της Κ.Ε και σχεδόν 20.000 υπογραφές μελών, που συγκέντρωσε το τελευταίο 24ωρο.

Την ώρα μάλιστα που βρέθηκε έξω από το γραφείο της ΕΔΕΚΑΠ συναντήθηκε και χαιρετήθηκε με τον Νίκο Ανδρουλάκη ο οποίος λίγα λεπτά νωρίτερα είχε καταθέσει τη δική του υποψηφιότητα με τις υπογραφές 110 μελών της Κ.Ε και πάνω από 10 χιλιάδων μελών του κόμματος, σύμφωνα με συνεργάτες του.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος είχε καταθέσει από την προηγούμενη Παρασκευή την υποψηφιότητά του μαζί με 5.200 υπογραφές και χιλιάδες άλλες δηλώσεις υποστήριξης ενώ από τη πλευρά του ο Παύλος Γερουλάνος τη δική του υποψηφιότητα τη συνόδευσε με 6.245 υπογραφές ενώ ο Παύλος Χρηστίδης συγκέντρωσε πάνω 7.000 υπογραφές που στηρίζουν την υποψηφιότητά του.

Σε ανάλογα επίπεδα είναι και οι υπογραφές που συγκέντρωσε ο Χάρης Καστανίδης. Η ΕΔΕΚΑΠ αρχίζει αμέσως τον δειγματοληπτικό έλεγχο κι αναμένεται να προχωρήσει στη τυπική ανακήρυξη των υποψηφίων τα επόμενα 24ωρα.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γκάγκα - Κορονοϊός: Ο χάρτης των νοσηλειών στη Μακεδονία – Τα ποσοστά σε εμβολιασμένους και μη

Καιρός - Αρναούτογλου: Καρέ - καρέ η εξέλιξη μέχρι την 28η Οκτωβρίου - Η μακροπρόθεσμη τάση (vid)

Δεν ξεχνώ: Έργα και Ημέρες του Γιώργου Παπανδρέου – Επεισόδιο 1