ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Η Ελλάδα τείνει χείρα φιλίας σε όλους αλλά θα υπερασπιστεί και την εθνική της κυριαρχία

Κυριάκος Μητσοτάκης για 28η Οκτωβρίου
Μηνύματα με πολλούς αποδέκτες τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή την 28η Οκτωβρίου
INTIME

Μηνύματα με πολλούς αποδέκτες τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή την 28η Οκτωβρίου

Το μήνυμα ότι η Ελλάδα είναι πιο ισχυρή, τείνει χείρα φιλίας προς όλους αλλά ταυτόχρονα είναι αποφασισμένη να υπερασπιστεί την κυριαρχία και τα κυριαρχικά της δικαιώματα έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Από το Παλαιό Φάληρο όπου βρέθηκε για τους εορτασμούς της επετείου του «ΟΧΙ» ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε, επίσης, μήνυμα ενότητας για το μέλλον καλώντας τους πάντες να έχουν την ευθυκρισία να ξεχωρίσουν τα χρήσιμα ναι από τα αναγκαία όχι.

Το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για την 28η Οκτωβρίου

«Τιμούμε σήμερα αυτούς οι οποίοι αγωνίστηκαν κόντρα στον φασισμό και στον κατακτητή. Και η φετινή επέτειος της 28ης Οκτωβρίου συμπίπτει με τον εορτασμό των 200 ετών από την έναρξη του αγώνα για την ελευθερία των Ελλήνων.

Σήμερα έχουμε το δικαίωμα να ατενίζουμε το μέλλον με περισσότερη αυτοπεποίθηση και περισσότερη αισιοδοξία. Η Ελλάδα σήμερα είναι πιο ισχυρή. Είναι πιο ισχυρή γεωπολιτικά, με εκσυγχρονισμένες Ένοπλες Δυνάμεις, με διεθνείς συμμαχίες, μία χώρα η οποία τείνει χείρα φιλίας σε όλους ταυτόχρονα όμως είναι αποφασισμένη να υπερασπιστεί την κυριαρχία και τα κυριαρχικά της δικαιώματα.

Η Ελλάδα σήμερα είναι πιο ισχυρή οικονομικά, με ανάπτυξη για όλους, με επενδύσεις που δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας, με μειωμένους φόρους που βελτιώνουν το διαθέσιμο εισόδημα όλων των Ελλήνων.

Εύχομαι και ελπίζω να μπορέσουμε να πορευτούμε σε αυτό το μέλλον με την ενότητα που οι καιροί απαιτούν και να έχουμε πάντα την ευθυκρισία να ξεχωρίζουμε τα χρήσιμα “ναι” από τα αναγκαία “όχι”.

Χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες, σε όλους τους Έλληνες, με αισιοδοξία και με αυτοπεποίθηση για ένα καλύτερο αύριο».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

28η Οκτωβρίου: «Η μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα» από τον πιλότο της ομάδας Ζευς

28η Οκτωβρίου: Ποιος είναι ο Επισμηναγός Χριστόδουλος Γιακουμής που πέταξε με το F-16 «ΖΕΥΣ» (vid)

Φώφη Γεννηματά: Τα δάκρυα των φίλων της κόρης της - «Δεν ξέρω πώς θα αντέξει να το ξεπεράσει αυτό»

Ρoή Ειδήσεων