ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης: «Tα 70 δισ. που θα έρθουν στη χώρα μας να μην γίνουν ρουσφέτια και ενίσχυση για λίγους»

Ο Νίκος Ανδρουλάκης
Ο Νίκος Ανδρουλάκης
Intimenews

Όλα όσα είπε στην τηλεόραση του Open ο Νίκος Ανδρουλάκης το πρωί της Τετάρτης.

Στην επόμενη ημέρα του ΚΙΝΑΛ, στη διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση αλλά και στον θάνατο της Φώφης Γεννηματά αναφέρθηκε το πρωί της Τετάρτης ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο κ. Ανδρουλάκης επανέλαβε ότι «η μεγάλη παρακαταθήκη της Φώφης Γεννηματά είναι η ενότητα» και πρόσθεσε ότι «πρέπει να συζητήσουμε ιδεολογικά χωρίς χτυπήματα κάτω από τη μέση».

Όσον αφορά την αντιμετώπιση της πανδημίας από την κυβέρνηση τόνισε ότι «δεν μπορούμε να θρηνούμε 40 νεκρούς την ημέρα και να μην κάνουμε τίποτα. Πρέπει να πιέσουμε ακόμα περισσότερο τα πράγματα για να σώσουμε ανθρώπινες ζωές».

«Θεωρώ ότι η εμπειρία μου στο ευρωκοινοβούλιο μου δίνει την ικανότητα να δημιουργήσω συγκρητισμούς για το τι χρειάζεται η χώρα μας για να ευημερήσει», πρόσθεσε, ενώ κληθείς να σχολιάσει την υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου είπε: «Τον ίδιο αγώνα που θα έκανα πριν, θα κάνω και τώρα. Δεν κατεβαίνω για να ανταγωνιστώ, κατεβαίνω για να εκφράσω κάτι καινούργιο

«Η Ελλάδα δεν είναι του 2000, ούτε του 2010, τα 70 δισ. που θα έρθουν στη χώρα μας να μην γίνουν ρουσφέτια και ενίσχυση για λίγους», κατέληξε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα μέτρα - Σούπερ μάρκετ: Τι ισχύει για τους μη εμβολιασμένους

Κορονοϊός: Σε εφαρμογή τα νέα μέτρα από το Σάββατο - «Καμπανάκι» από τους ειδικούς για την πανδημία

Θηρίο: Η συγκλονιστική ανάρτηση – απάντηση στον Τάσο Ξιαρχό (pics)