ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίσκεψη της Νέας Δημοκρατίας στην Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών στο Ρέντη

ΝΔ λαχαναγορά
Επίσκεψη της ΝΔ στη λαχαναγορά.
INTIME

Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας επισκέφτηκε την Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών στο Ρέντη.

Την Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών στο Ρέντη επισκέφθηκε σήμερα ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης συνοδευόμενος από το Γραμματέα Οργανωτικού Στέλιο Κονταδάκη, το Γραμματέα Παραγωγικών Φορέων ΝΔ Άκη Μπάφα, το Βουλευτή Β’ Πειραιά Δημήτρη Μαρκόπουλο, πολιτευτές και στελέχη του κόμματος.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας τους, περιηγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της αγοράς, όπου συνομίλησαν με εμπόρους και παραγωγούς για την καθημερινότητα του επαγγέλματος, τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν, την τιμολόγηση των προϊόντων, τις μεταρρυθμίσεις που έχουν δρομολογηθεί στον κλάδο, με στόχο τον εκσυγχρονισμό της παραγωγής και της διανομής των προϊόντων αλλά και την αύξηση των εξαγωγών.

Στις εγκαταστάσεις της Λαχαναγοράς ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης συνομίλησε με τον Νίκο Καββαδία, Πρόεδρο του Σωματείου Εμπόρων Κεντρικής Λαχαναγοράς Αθηνών (ΣΕΚΛΑ) και τον Απόστολο Αποστολάκο, Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών & Αλιείας (ΟΚΑΑ ΑΕ).

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΚΑΑ Απόστολος Αποστολάκος ανέφερε πως τα τελευταία δύο χρόνια έχουν δρομολογηθεί μεγάλες αλλαγές που πηγαίνουν μπροστά τον κλάδο, καθώς ο χώρος έχει εκσυγχρονιστεί με νέες εγκαταστάσεις, με την ψηφιοποίηση των συναλλαγών και σε αυτό το κομμάτι έχει συμβάλει και η πολιτική ηγεσία του τόπου. «Είναι άλλωστε, όπως δήλωσε, εξαιρετική και η συνεργασία τους με τους εκπροσώπους των εμπόρων, οι οποίοι θίγουν τα προβλήματα άμεσα και τα αντιμετωπίζουν».

Ο κ. Καββαδίας ανέφερε: «Η νέα Διοίκηση του Σωματείου Εμπόρων αποτελείται από μια νέα γενιά επιχειρηματιών, οι οποίοι ξέρουν τη δουλειά και είναι άμεσοι και αποτελεσματικοί».

Άξιο αναφοράς είναι επίσης το γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων είναι πλήρως εμβολιασμένοι ενώ η Διοίκηση πρραγματοποιεί αιμοδοσίες συγκεντρώνοντας αίμα για τους υπαλλήλους τους, ενώ πρόσφατα, με χρήματα που συγκέντρωσαν δώρισαν δύο κλίνες ΜΕΘ στο Αττικό Νοσοκομείο.

Ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης δήλωσε κατά τη διάρκεια της συνάντησης: «Ξεκινήσαμε σήμερα τις επισκέψεις μας από την Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών στο Ρέντη, από τις «ρίζες» της οικονομίας της χώρας. Στόχος μας αλλά και βασική επιδίωξη του Προέδρου μας και Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη είναι να βρισκόμαστε σε συνεχή επαφή με τους ανθρώπους της παραγωγής, τους ανθρώπους που καθημερινά αγωνίζονται και δημιουργούν. Θέλουμε να γνωρίσουμε από κοντά τους ανθρώπους του παραγωγικού ιστού και να έχουμε μαζί τους μια διαρκή σχέση, όχι μόνο για τα εύκολα αλλά για να αντιμετωπίσουμε μαζί κάθε ανάγκη και να λύσουμε κάθε πρόβλημα που μπορεί να προκύψει. Η «Συμφωνία Αλήθειας» που έχει συνάψει ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τους πολίτες υλοποιείται στο ακέραιο και απευθύνεται σε κάθε Ελληνίδα και σε κάθε Έλληνα, όχι μόνο στα μέλη του κόμματος. Αυτό είναι που δυναμώνει τη σχέση εμπιστοσύνης Κυβέρνησης και πολιτών».

Στην επίσκεψη στη Λαχαναγορά του Ρέντη παρόντες ήταν επίσης, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Β’ Πειραιά Αθανάσιος Κατσιρούμπας, ο πολιτευτής της Β’ Πειραιά και πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης Γιώργος Βρεττάκος, ο πολιτευτής της Β’ Πειραιά Ανδρέας Πλευρατζής, ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Νίκαιας- Αγ. Ιωάννη Ρέντη Σταύρος Θωμαΐδης, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Νίκαιας- Αγ. Ιωάννη Ρέντη Νικόλαος Ανίνος, το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής, Αντιδήμαρχος του Δήμου Νίκαιας- Αγ. Ιωάννη Ρέντη και πρόεδρος του Κοιμητηρίου Σχιστού Σταματάτος Δημοσθένης, ο πρόεδρος της ΕΚΟ Κεντρικής Αγοράς Αθηνών Πέτρος Μαρτσούκος και ο Αντιπρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Π2 ΟΝΝΕΔ Πέτρος Καρυδάκης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επιβεβαίωσε ο Πλεύρης την επιβολή περιοριστικών μέτρων μετά τις γιορτές

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Παραδόθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

«Χαμός» on air ανάμεσα σε Αρναούτογλου και Γαρδέλη - «Δεν καταλαβαίνω τίποτα, με συγχωρείς»