ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΙΝΑΛ για συνέντευξη Τσίπρα: Ο Πολάκης τον εκφράζει – Προτίμησε την αντιδραστική συντήρηση

ΚΙΝΑΛ για συνέντευξη Τσίπρα: Ο Πολάκης τον εκφράζει – Προτίμησε την αντιδραστική συντήρηση
Ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ
ΙΝΤΙΜΕ/ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Πηγές από το Κίνημα Αλλαγής σχολίασαν στο Newsbomb.gr τα λεγόμενα του Αλέξη Τσίπρα στη συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, ενώ με επίσημο σχόλιο το γραφείο Τύπου «καυτηρίασε» τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγές του ΚΙΝΑΛ σχολίασαν στο Newsbomb.gr τη στάση που κράτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε ερώτηση για τον Παύλο Πολάκη. «Ο κ. Τσίπρας επιβεβαίωσε αυτό που λέγαμε τόσο καιρό, δηλαδή ότι ο κ. Πολάκης εκφράζει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ», σημειώνουν.

Και προσθέτουν λέγοντας χαρακτηριστικά πως «Τον καλούσαμε να τοποθετηθεί και σήμερα ο κ. Τσίπρας πήρε θέση υπέρ του Παύλου Πολάκη, καθώς τον εκφράζει απόλυτα, δεν δείχνει απλά ανοχή».

Παράλληλα, οι ίδιες πηγές έκαναν λόγο «για απέλπιδες προσπάθειες» του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να δημιουργηθεί ένα κοινό μέτωπο.

Λίγο αργότερα, σε επίσημο σχόλιό του το γραφείο Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, ανέφερε «Όταν ο κ. Τσίπρας είχε τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ της προόδου και της αντιδραστικής συντήρησης επέλεξε το δεύτερο. Τον κ. Καμμένο και τον κ. Παπαγγελόπουλο. Εκ του πονηρού και ανειλικρινή όσα λέει τώρα περί προοδευτικής διακυβέρνησης, επειδή είναι σε αποδρομή».

Επιπλέον, πρόσθεσε πως «Όσο για τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις ΑΣΕΠ και Διαύγεια, που έγιναν από τις Κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Τσίπρας δεν τις ψήφισε και η ΝΔ προσπάθησε να τις καταργήσει. Ο κ. Τσίπρας συνέχισε και σήμερα να κρατά ίσες αποστάσεις από τον κ. Καραμανλή, όπως και ο κ. Μητσοτάκης. Όσο για την Αξιοπιστία, την Διαφάνεια και την Αξιοκρατία, που επικαλείται ο κ. Τσίπρας, είναι όσα πολέμησε όταν κυβέρνησε».

«Η δική μας σοσιαλδημοκρατική πρόταση δίνει λύσεις αξιοπρέπειας και προοπτικής για τον Ελληνικό λαό απέναντι στον αδιέξοδο λαϊκισμό», καταλήγει το σχόλιο του ΚΙΝΑΛ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.