ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα Δημοκρατία: Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ο «αγανακτισμένος πολίτης» - Οργανώνουν και το αυθόρμητο

Τσίπρας Χανιά
Η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας στην παρουσία Τσίπρα στα Χανιά.
Γ.Τ ΣΥΡΙΖΑ / ANDREA BONETI

Με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία αναφέρει πως ο πολίτης ο οποίος παρουσιάστηκε ως αγανακτισμένος και εξέφραζε στον Αλέξη Τσίπρα την οργή του για την κυβέρνηση, είναι γνωστό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά.

Τη δική της απάντηση σε όσα διαδραματίστηκαν κατά τη διάρκεια της παρουσίας του Αλέξη Τσίπρα στα Χανιά, δίνει η Νέα Δημοκρατία μέσω ανακοίνωσης. Το κυβερνών κόμμα αναφέρει πως ο άνθρωπος που εμφανίστηκε οργισμένος και εξέφρασε τα τρομερά παράπονά του για την κυβέρνηση στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είναι γνωστό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, η Νέα Δημοκρατία υπογραμμίζει πως αυτή η «αυθόρμητη» αντίδραση ήταν οργανωμένη από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας τον παραλληλισμό με τον γνωστό ρόλο του «Γκρούεζα» τον οποίο είχε ενσαρκώσει με τεράστια επιτυχία ο αείμνηστος Διονύσης Παπαγιαννόπουλος.

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

«Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, ο αγανακτισμένος πολίτης που εμφανίζεται στις κάμερες στα Χανιά να εκφράζει, δήθεν αυθόρμητα, την οργή του για την κυβέρνηση, στον κ.Τσίπρα, είναι γνωστό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο πρωτοστατεί μάλιστα στην οργάνωση της περιοδείας. Τόσο στήσιμο! Σκηνοθεσία ΣΥΡΙΖΑ με πρωταγωνιστή τον κ.Τσίπρα και κομπάρσους τα στελέχη του! Πώς το έλεγε ο μεγάλος Δ.Παπαγιαννόπουλος, όταν ως Γκρουέζας ετοίμαζε την περιοδεία του Μαυρογιαλούρου; «Το έχουμε οργανώσει και το αυθόρμητο»!».