ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. Μπαμπινιώτης: Ο Γερουλάνος με στοχοποιεί

Γ. Μπαμπινιώτης: Ο Γερουλάνος με στοχοποιεί

Στην αντεπίθεση πέρασε ο υπουργός Παιδείας, Γιώργος Μπαμπινιώτης, απαντώντας στην κριτική που του άσκησε ο υπουργός Πολιτισμού, Παύλος Γερουλάνος.

Ο κ. Μπαμπινιώτης κατηγόρησε τον κ. Γερουλάνο ότι επιχειρεί να τον στοχοποιεί, ώστε να ξεσηκώσει τα πανεπιστήμια και να βγάλει τους φοιτητές στους δρόμους.

«Ο κ. Γερουλάνος ψάχνει να βρει κάποιον στόχο και θεωρεί, με την οξύνοια την οποία έχει και την πνευματικότητα την οποία έχει , ότι μπορεί ο στόχος να είμαι εγώ. Αυτή την αναφορά την έχει ξανακάνει. Και γι αυτό είπα ότι είναι απρέπεια, είμαστε υπουργοί στην ίδια κυβέρνηση κι εγώ ουδέποτε έχω αναφερθεί, είναι η πρώτη φορά που αναφέρομαι στον υπουργό Πολιτισμού , δεν έχω αναφερθεί και δεν έχω πει τέτοια πράγματα, αλλά όταν τον βλέπω ότι μέσα στις πολιτικές του εμφανίσεις με επιλέγει ως στόχο δηλαδή τι ήθελε ο κ. Γερουλάνος να έχει ξεσηκωμένα τα πανεπιστήμια , να έχει τους φοιτητές στους δρόμους. Αυτός είναι ο τρόπος για να αντιμετωπίσεις τα θέματα», τόνισε, σε συνέντευξή του στο ρ/σ «ΒΗΜΑ 99,5».

Μάλιστα, ο κ. Μπαμπινιώτης υποστήριξε ότι ο κ. Γερουλάνος θα έπρεπε να είναι ο τελευταίος που θα ασκούσε κριτική, διότι «επί δύο χρόνια, έχει αφήσει ένα υπουργείο για το οποίο θα έπρεπε όλοι να ενδιαφερόμαστε και να φροντίζουμε και να το προβάλουμε στον αυτόματο πιλότο.