ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άρειος Πάγος: Παρέμβαση Ντογιάκου για τις παρακολουθήσεις

Άρειος Πάγος: Παρέμβαση Ντογιάκου για τις παρακολουθήσεις
Άρειος Πάγος: Παραγγελία για τις παρακολουθήσεις
Eurokinissi / φωτογραφία αρχείου

Πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός έδωσε παραγγελία στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, προκειμένου διενεργήσει ποινική προκαταρκτική εξέταση για τα καταγγελλόμενα.

Παραγγελία στην εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας έδωσε ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας «Documento», όπου εμφανίζεται λίστα ονομάτων, μεταξύ των οποίων υπουργοί της κυβέρνησης, δημοσιογράφοι και άλλοι παράγοντες του δημοσίου βίου, οι οποίοι φέρονται να βρίσκονται υπό παρακολούθηση.

Πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός έδωσε παραγγελία στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, προκειμένου διενεργήσει ποινική προκαταρκτική εξέταση για τα καταγγελλόμενα και να καλέσει σε κατάθεση τον εκδότη της εφημερίδας, δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη.

Μάλιστα, κατά την παραγγελία του κ. Ντογιάκου ο δημοσιογράφος πρέπει να κληθεί άμεσα, να εξεταστεί και να προσκομίσει όσα στοιχεία διαθέτει. Ταυτόχρονα, θα πρέπει να κληθούν και άλλα πρόσωπα που θα προτείνει ο δημοσιογράφος - εκδότης ή θα προκύψουν από τις έρευνες, ώστε να προσκομίσουν όσα στοιχεία διαθέτουν για την εν λόγω υπόθεση προς απόδειξη των καταγγελλομένων.

Η ίδια πηγή αναφέρει ότι αναμένεται ανάμεσα να σταλεί κλήση στον εκδότη και δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη.

Διαβάστε ακόμα:

Γεωργιάδης: «Δεν είχε άλλη δουλειά ο Μητσοτάκης από το να παρακολουθεί την Ευγενία και την Πόπη»

Θρίλερ με τις υποκλοπές: Ακραία πόλωση κι όποιος αντέξει

Πολώνεται το πολιτικό σκηνικό - Δημοσίευμα Documento και αντιδράσεις