ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη
EUROKINISSI

Τα Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα ακούστηκαν στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής

Τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα ακούστηκαν το πρωί της Παρασκευής 23 Δεκεμβρίου στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Στο πλαίσιο της εορταστικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο παρουσιάστηκε και πρόγραμμα παραδοσιακών χορών. Το παρόν στις εκδηλώσεις έδωσαν:

  • το Τμήμα Μουσικής της Ελληνικής Αστυνομίας,
  • η παιδική χορωδία και η χορευτική ομάδα της σχολής χορού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής καθώς και
  • μέλη των συλλόγων Ένωση απανταχού Μανιατών «Η Μάνη», «Σύλλογος Ηπειρωτών Αστυνομικών» και «Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης».

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, παρέστησαν ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ελευθέριος Οικονόμου, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Μιχαήλ Καραμαλάκης, ο Γενικός Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, Κωνσταντίνος Παπαθανασίου και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Σκούμας.

Επιπλέον, παραβρέθηκαν ο Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Γεώργιος Γιάννινας, ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Γεώργιος Κανέλλος, ο Διευθυντής του Επιτελικού Γραφείου του Αρχηγού, Διευθυντές των Διευθύνσεων των Κλάδων, Διευθυντές των Αυτοτελών Διευθύνσεων του Αρχηγείου, εκπρόσωποι Συνδικαλιστικών Ομοσπονδιών και Ενώσεων, αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό καθώς και συγγενείς τους.

Με την ολοκλήρωση της εκδήλωσης, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας προσέφεραν συμβολικά δώρα.

Στην εκδήλωση που έλαβε χώρα στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, παρέστησαν ο Διευθυντής της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, Υποστράτηγος Εμμανουήλ Δουρβετάκης, Διευθυντές των Διευθύνσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό, ενώ με το πέρας της εκδήλωσης ο Διευθυντής της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής προσέφερε συμβολικά δώρα στα μέλη της παιδικής χορωδίας και της χορευτικής ομάδας.