ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε Ξάνθη και Κομοτηνή ο Κυριάκος Μητσοτάκης την Παρασκευή (13/1)

Κυριάκος Μητσοτάκης
Το βράδυ της ίδιας ημέρας θα απευθύνει ομιλία σε εκδήλωση της ΝΔ η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής
Intime

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για αύριο και μεθάυριο, Παρασκευή 13 και Σάββατο 14 Ιανουαρίου

Την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, αναμένεται να επισκεφτεί την Παρασκευή (13/1) ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με πρώτο σταθμό την Ξάνθη.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας θα απευθύνει ομιλία σε εκδήλωση της ΝΔ η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής.

Το Σάββατο (12/1) ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα Περιφερειακά ΜΜΕ στην Αλεξανδρούπολη

Πρόγραμμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για αύριο και μεθάυριο, Παρασκευή 13 και Σάββατο 14 Ιανουαρίου

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Το πρωί της Παρασκευής ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την Ξάνθη.

Στις 13:30, ο Πρωθυπουργός θα παραστεί στην παρουσίαση του Αναπτυξιακού Προγράμματος Θράκης, στο ξενοδοχείο «Chris and Eve Mansion» στην Κομοτηνή.

Στις 19:00, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής.

Το Σάββατο 14 Ιανουαρίου, στις 09:00, ο Πρωθυπουργός θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα Περιφερειακά ΜΜΕ στην Αλεξανδρούπολη.

Στις 11:00, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό στην τελετή έναρξης κατασκευής της Μονάδας Ηλεκτροπαραγωγής Αλεξανδρούπολης.