ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νότης Μηταράκης: Να ζητήσει συγγνώμη από την κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ για τα fake news

Νότης Μηταράκης: Να ζητήσει συγγνώμη από την κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ για τα fake news
INTIME/Φωτογραφία αρχείου

Νότης Μηταράκης: Σφοδρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο υπουργός Μετανάστευσης από το βήμα της Βουλής στην συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Συνεχίζονται σήμερα Πέμπτη 26 Ιανουαρίου στη Βουλή οι ομιλίες στο πλαίσιο της συζήτησης επί της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης που κατέθεσε την Τετάρτη ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας.

Στο βήμα της Βουλής ανέβηκε ο υπουργός Μετανάστευσης Νότης Μηταράκης, ο οποίος εξαπέλυσε πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «η αναπαραγωγή fake news είναι γνωστή τακτική του ΣΥΡΙΖΑ».

Ο υπουργός μετανάστευσης χρησιμοποίησε σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταγγέλοντας μάλιστα διασύνδεση με υψηλά ιστάμενα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με τις ΜΚΟ που εμπλέκονται στην ιστορία θανάτου της μικρής Μαρίας σε νησίδα του Έβρου, ενώ κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να ζητήσει συγγνώμη για τα fake news που υιοθέτησε.

«Ξεκινήσατε την αναπαραγωγή fake news στην υπόθεση της Νοβάρτις, με τους κουκουλοφόρους μάρτυρες για να φτάσετε μέχρι τη μικρή Μαρία, που δεν υπήρξε ποτέ», τόνισε ο κ. Μηταράκης, για να προσθέσει «Εγώ ήμουν αυτός που αποκάλυψα ότι μικρή Μαρία δεν υπήρχε από το βήμα της Βουλής. Να τελειώνουμε με την μονταζιέρα του ΣΥΡΙΖΑ».

«Η κυβέρνηση είχε πάρει άμεσα θέση ότι επρόκειτο για μία κατασκευασμένη σκευωρία απέναντι στη χώρα με τον ΣΥΡΙΖΑ να συνεχίζει να διαστρεβλώνει την αλήθεια. Υπάρχει διασύνδεση των ΜΚΟ με προβεβλημένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που πρέπει να διευκρινίσουν το ρόλο τους. Περιμένουμε συγγνώμη από τον κ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ».