ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Κ. Μπογδάνος κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για Πακιστάν και Κίνα

Ο Κ. Μπογδάνος κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για Πακιστάν και Κίνα

Η ομιλία του πρόεδρου της Πατριωτικής Δύναμης Αλλαγής και ανεξάρτητου βουλευτή στην Α΄ Αθηνών, Κωνσταντίνος Μπογδάνος  στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλοπίτας

Τον κώδωνα του κινδύνου για το ρόλο του Πακιστάν και της Κίνας στη χώρα μας, έκρουσε μέσω της ομιλίας του στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (18/2), ο πρόεδρος της Πατριωτικής Δύναμης Αλλαγής και ανεξάρτητος βουλευτής Α’ Αθηνών, Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μπογδάνος, πλέον στο κέντρο της Αθήνας άρχει η ισλαμική μειονότητα με προεξάρχουσα την πακιστανική κοινότητα, η οποία πλέον δρα ανεξέλεγκτη υπό την ανοχή του κυβερνητικού μηχανισμού, ενώ οι δεκάδες κοινοβουλευτικές ερωτήσεις που έχει υποβάλλει ο ίδιος για την παραβατική συμπεριφορά της εν λόγω κοινότητας, έχουν αγνοηθεί επιδεικτικά.

Ταυτόχρονα, μίλησε και για την ύπαρξη του κρυμμένου αστυνομικού τμήματος της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας σε μαγαζί της Αθήνας, υπόθεση την οποία επίσης έθεσε επί τάπητος στη Βουλή, χωρίς να λάβει για άλλη μια φορά κάποια εξήγηση.

Δείτε το σχετικό βίντεο από την ομιλία του Κ. Μπογδάνου:

Διαβάστε επίσης:

Στην Αθήνα ο Άντονι Μπλίνκεν - Συνάντηση με Μητσοτάκη

Σκρέκας: Επιταχύνουμε τον πράσινο μετασχηματισμό της οικονομίας

Τάκης Θεοδωρικάκος: Η αντιπολίτευση δεν έχει εναλλακτική απέναντι στη ΝΔ