ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεν θα είναι υποψήφια στις επόμενες εκλογές η Σοφία Νικολάου

Δεν θα είναι υποψήφια στις επόμενες εκλογές η Σοφία Νικολάου

Δεν θα είναι τελικά υποψήφια στην Εύβοια με τη Νέα Δημοκρατία η Σοφία Νικολάου. Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, το στέλεχος της γαλάζιας παράταξης αποφάσισε να μην κατέβει στις προσεχείς εκλογές, ωστόσο, όπως λένε πληροφορημένες πηγές, η ίδια δεν εγκαταλείπει την πολιτική σκηνή.

Τέλος φαίνεται να δίνεται στο θρίλερ με τη συμμετοχή ή όχι της Σοφίας Νικολάου στις επόμενες εκλογές, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η πρώην γενική γραμματέας αντεγκληματικής πολιτικής αποφάσισε να μην είναι υποψήφια.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν, ότι η κυρία Νικολάου μπορεί να μην κατεβαίνει στις εκλογές, ωστόσο δεν εγκαταλείπει την πολιτική.

Σημειώνεται ότι η Σοφία Νικολάου προοριζόταν για υποψήφια στην Εύβοια.

Η έρευνα της Οικονομικής Εισαγγελίας

Υπενθυμίζεται ότι σε εξέλιξη βρίσκεται στην Οικονομική Εισαγγελία έρευνα για την υπόθεση των αναθέσεων της Σοφίας Νικολάου, για το διάστημα που τελούσε επικεφαλής της Γενικής Γραμματείας Αντεγκληματικής Πολιτικής, με τη συνδρομή του ΣΔΟΕ.

Η οικονομική εισαγγελία διερευνά την υπόθεση των αναθέσεων συμβάσεων που κατήρτισε η πρώην Γενική Γραμματέας Αντιεγκληματικής πολιτικής για τις οποίες το προκαταρκτικό πόρισμα ελεγκτών του ΣΔΟΕ έχει ήδη δει το φως της δημοσιότητας.

Την υπόθεση έχει αναλάβει να διερευνήσει σε βάθος, η επίκουρος οικονομική εισαγγελέας Παναγιώτα Ιωαννίδου κατόπιν εντολής του επικεφαλής της Οικονομικής εισαγγελίας Χρήστου Μπαρδάκη.

Σύμφωνα με τις ίδιες εισαγγελικές πηγές το θέμα που τέθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος ζήτησε έρευνα της Οικονομικής Εισαγγελίας σχετικά με αγορά ακινήτου στο Παλαιό Ψυχικό από την κυρία Νικολάου, δεν εμπίπτει στις αρμοδιότητες των οικονομικών εισαγγελέων, καθώς αφορά ζητήματα περιουσιακής κατάστασης και δηλώσεων πόθεν έσχες.