ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο «Good Morning Britain» αύριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στο «Good Morning Britain» αύριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Το πρόγραμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την Τετάρτη 2 Αυγούστου 2023

Συνέντευξη στην εκπομπή «Good Morning Britain» του βρετανικού τηλεοπτικού δικτύου ITV θα παραχωρήσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στις 09:25 το πρωί της Τετάρτης 2 Αυγούστου.

Στη συνέχεια, στις 10:00 υπό τον Πρωθυπουργό, θα πραγματοποιηθεί η τακτική συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥΣΕΑ) στο Μέγαρο Μαξίμου.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα εμφανιστεί στην εκπομπή του βρετανικού τηλεοπτικού δικτύου, αν και μέσω σύνδεσης αυτή τη φορά, καθώς είχε μιλήσει και τον Νοέμβριο του 2021, οπότε και είχε γίνει viral στη Μεγάλη Βρετανία, και τρένταρε και στο βρετανικό τουήτερ, με τους Άγγλους να ζητούν να αναλάβει τη χώρα εκέινος αντί του Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος ήταν τότε πρωθυπουργός.

Μερικές... ψύχραιμες αντιδράσεις των Βρετανών:


«Μπορούμε να έχουμε τον Έλληνα πρωθυπουργό, αντί για τον δικό μας;», «Αυτόν θέλουμε για πρωθυπουργό. Τι έξυπνος, σκεπτόμενος και λογικός άνθρωπος», «Ο Έλληνας πρωθυπουργός με κέρδισε. Μιλάει καθαρά, με ακρίβεια», «Ωραίος άνθρωπος μου φαίνεται ο Έλληνας πρωθυπουργός», ήταν μερικά από τα μηνύματα που διάβασαν στον αέρα της εκπομπής.