ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βελόπουλος κατά Κασσελάκη: «Θα πάει στην αμερικάνικη πρεσβεία να διαμαρτυρηθεί»;

Βελόπουλος κατά Κασσελάκη: «Θα πάει στην αμερικάνικη πρεσβεία να διαμαρτυρηθεί»;

Για «σύμπτωμα σήψης και παθογένειας του ολετήρα που λέγεται μέσα ενημέρωσης» μίλησε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, αναφερόμενος στις εκλογές ανάδειξης νέου αρχηγού στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Σε παρέμβασή του στη Βουλή για το «φαινόμενο των τελευταίων ημερών», ο Κυριάκος Βελόπουλος είπε ότι δεν μπορεί να καταλάβει πώς έγινε, εδώ και έναν μήνα και κάτι, «ένας κομήτης-απολιτίκ τύπος να γίνεται ένα φαινόμενο συζήτησης σε όλα τα κανάλια. Εάν δεν ήμουν υποψιασμένος, θα έλεγα ότι είναι σύμπτωση. Αλλά επειδή είμαι υποψιασμένος, είναι σύμπτωμα σήψης και παθογένειας του ολετήρα που λέγεται μέσα ενημέρωσης. Προωθούν ένα τηλεοπτικό προϊόν μόνο και μόνο για να δείξουν κάτι διαφορετικό».

Επίσης, αναρωτήθηκε εάν στις 17 Νοεμβρίου, όταν θα κάνει πορεία η πραγματική αριστερά, του ΚΚΕ, στην πρεσβεία των ΗΠΑ, αυτός ο κύριος θα πάει μέχρι τα Χαυτεία ή όπως έκανε ο κ. Τσίπρας μέχρι το Σύνταγμα;. «Θα πάει έξω από την αμερικανική πρεσβεία για να φωνάζει έξω οι βάσεις του θανάτου ο κύριος αυτός; Όχι», σημείωσε.

Ο κ. Βελόπουλος συμβούλευσε, μάλιστα, τους Έλληνες, «αν κάποιος χαμογελά όλη την ώρα για να σε πείσει, μάλλον πουλάει κάτι που δεν λειτουργεί».

Για το περιστατικό στη Λιβύη, τόνισε ότι «όταν στέλνεις κόσμο, οπλισμό, αυτό δεν λέγεται αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας, αλλά αποστολή αυτοκτονίας. Δολοφονήθηκαν άνθρωποι και δεν είχαμε ούτε μία παραίτηση. Ο κ. Φλώρος δεν παραιτήθηκε, [..] και ο πρωθυπουργός, ενώ στη Πύλο κήρυξε εθνικό πένθος, στο θέμα αυτό και στις πλημμύρες δεν κήρυξε».

Ακόμη, για την ανακοινωθείσα από τον πρωθυπουργό τροπολογία που αφορά τις τριετίες, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης επεσήμανε ότι «για μια ακόμα φορά συνελήφθη ψευδόμενος. Δεν υπάρχουν τριετίες. Μεγάλο παραμύθι. Γιατί; Διότι λέει στο άρθρο 1 παράγραφος έξι ότι αναστέλλεται από 1/1/2027 εάν το ποσοστό της ανεργίας υπερβεί το 10%. Αυτό είναι ντιρεκτίβα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δεν είναι χατήρι του κ. Μητσοτάκη».

«Δηλαδή ως πότε θα βαφτίζουν το κρέας ψάρι. Ως πότε το ψέμα θα το κάνουν αλήθεια. Πολιτική με αστερίσκους και εάν, είναι πολιτικαντισμός. Δεν είναι πολιτική», πρόσθεσε.