ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δούρου: «Θα χαθεί το στοίχημα αν δεν ανασυγκροτηθεί το κόμμα»

Δούρου: «Θα χαθεί το στοίχημα αν δεν ανασυγκροτηθεί το κόμμα»

Τι είπε για τις εσωκομματικές αντιδράσεις στον ΣΥΡΙΖΑ

«Δεν υπάρχει επικοινωνία χωρίς πολιτική και πολιτική χωρίς επικοινωνία» ήταν το πρώτο σχόλιο της Ρένας Δούρου, όσον αφορά στην επικοινωνιακή «έκρηξη» στην οποία επιδίδεται ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Η Ρένα Δούρου, μιλώντας στο MEGA, έπλεξε το εγκώμιο του νέου προέδρου με αφορμή και τη χθεσινοβραδινή συνέντευξή του, χαρακτηρίζοντας την ως «ελπιδοφόρα» από έναν νέο άνθρωπο, ο οποίος προσπάθησε να εξηγήσει με πολύ πολιτικούς όρους, χωρίς σοβαροφάνεια των κομμένων κεφαλών που απομακρύνουν τη νεολαία από την πολιτική».

Όσον αφορά στην κριτική και στις αντιδράσεις εντός του ΣΥΡΙΖΑ από ιστορικά στελέχη για τον Στέφανο Κασσελάκη, απάντησε πως «δεν μπορεί να μην δέχεσαι το αποτέλεσμα εκλογών και να σου φταίει ο κόσμος, αυτό είναι αλλαζονικό, είναι ελιτίστικο».

Η Ρένα Δούρου, επεσήμανε πως υπάρχει ανάγκη για αυτοκριτική και ανασυγκρότηση, καθώς όπως είπε «από το 2019 δεν φροντίσαμε για την ανασυγκρότηση του κόμματος, δεν φρονίσαμε να αφουγκραστούμε τον κόσμο και δυστυχώς κάποια στελέχη του είπαν 'δεν ξέρεις τι ψηφίζεις'».