ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιώργος Τσίπρας: Ο Σκουρλέτης ήθελε να κάνει μεγάλη ζημιά στον Τσίπρα και τον Κασσελάκη

Γιώργος Τσίπρας: Ο Σκουρλέτης ήθελε να κάνει μεγάλη ζημιά στον Τσίπρα και τον Κασσελάκη

Σε σκληρή επίθεση κατά του συντρόφου του Πάνου Σκουρλέτη, προχώρησε ο Γιώργος Τσίπρας

Μύδρους κατά του Πάνου Σκουρλέτη εξαπέλυσε ένας εκ των στενών συνεργατών του Στέφανου Κασσελάκη, Γιώργος Τσίπρας.

«Άλλη μια απόδειξη για το ποιες είναι οι προθέσεις του συντρόφου. Ήθελε να κάνει μεγάλη ζημιά στον Τσίπρα και τον Κασσελάκη» είπε ο κ. Τσίπρας αναφερόμενος στον Πάνο Σκουρλέτη

Σε ό,τι αφορά την πρόθεση προσφυγής στην ΕΛΑΣ, ο κ. Τσίπρας απάντησε με τη φράση «ας πάει όπου θέλει» .

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο θέμα με τα τρολ, λέγοντας πως «δεν υπήρξε κανένας στρατός των τρολ, προφανώς υπάρχουν άνθρωποι που στηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ και χρησιμοποιούν τα social media».



Αφού ζήτησε «να σταματήσει η ανώμαλη κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιώργος Τσίπρας τόνισε ότι «δεν δημιούργησαν πρόβλημα οι διαγραφές αλλά η στάση απέναντι στον νεοκλεογέντα πρόεδρο, οι δηλώσεις και οι ακραίες τοποθετήσεις που έκαναν αντιπολίτευσης στον ΣΥΡΙΖΑ και το κόμμα».

«Οποιοσδήποτε ήταν πρόεδρος τέτοιες δηλώσεις είναι κατευθείαν προς διαγραφή» πρόσθεσε ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ προσθέτοντας, με αφορμή τις δηλώσεις της Θεοδώρας Τζάκρη, ότι «ενότητα με τους όρους που διαμορφώθηκαν μετά την εκλογή Κασσελάκη δεν μπορεί να γίνει».

Στόχος μας είναι να συνυπάρξουμε σε μια κοινή πορεία με κανόνες και αυτό έχει ξεφύγει, πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας σχολιάζοντας «με κάθε ομιλία θα έχουμε δηλώσεις; Είναι αστείο»

Στο πλαίσιο αυτό χαρακτήρισε «μεγάλο πολιτικό πρόβλημα το να έχεις μια μερίδα του κόμματος που να λέει δεν μπορεί να συνυπάρξουμε. Το επόμενο βήμα είναι το διαζύγιο».

Κατά τον ίδιο «προφανώς η νέα ηγεσία έδειξε ότι αφήνουμε πίσω ότι έγινε στην εσωκομματική προεκλογική περίοδο, ήταν όσο πιο ενωτικός μπορούσε ο Κασσελάκης».

Ερωτηθείς, τέλος, για το τι θα συμβεί σε περίπτωση που στις ευρωεκλογές υπάρχει νέα πτώση στα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιώργος Τσίπρας απάντησε «είναι θεωρητικό το ερώτημα. Στις ευρωεκλογές θα πάει καλά ο ΣΥΡΙΖΑ αυτή είναι η επιδίωξη».