ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βορίδης: «H Κρήτη έγινε μπλε, η ΝΔ θα βγει ενωμένη, με απόλυτη εμπιστοσύνη στον Κυριάκο Μητσοτάκη»

Βορίδης: «H Κρήτη έγινε μπλε, η ΝΔ θα βγει ενωμένη, με απόλυτη εμπιστοσύνη στον Κυριάκο Μητσοτάκη»
Twitter / @MakisVoridis

Ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης, έστειλε μήνυμα υπέρ της ενότητας του κυβερνώντος κόμματος.

Ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης, σε εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π.) Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας, στις Αχαρνές έστειλε μήνυμα υπέρ της ενότητας του κυβερνώντος κόμματος.

Σε ανάρτησή του στο Twitter ο υπουργός Επικρατείας έγραψε: «Ολόκληρη η Κρήτη στις τελευταίες εθνικές εκλογές έγινε "μπλε". Είναι κάτι που χρωστάμε στον αγώνα κυρίως των Νεοδημοκρατών, των συναδέλφων στην Κρήτη, αλλά και στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκαν αποτελεσματικά μια σειρά από ζητήματα. Αυτό αναγνωρίστηκε από τον κόσμο».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Μάκη Βορίδη

«Ολόκληρη η Κρήτη στις τελευταίες εθνικές εκλογές έγινε «μπλε». Είναι κάτι που χρωστάμε στον αγώνα κυρίως των Νεοδημοκρατών, των συναδέλφων στην Κρήτη, αλλά και στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκαν αποτελεσματικά μια σειρά από ζητήματα. Αυτό αναγνωρίστηκε από τον κόσμο.

Όσοι περιμένουν ότι η παράταξη θα διαιρεθεί, κάνουν λάθος. Η παράταξη θα βγει ενωμένη, ακόμα πιο ισχυρή, έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Από την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δ.Ε.Ε.Π. Ηρακλείου στις Αχαρνές».