ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης: Κωμωδία, τσίρκο Μεντράνο το συνέδριο - Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κωμωδία και το ΠΑΣΟΚ τραγωδία

Γεωργιάδης: Κωμωδία, τσίρκο Μεντράνο το συνέδριο - Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κωμωδία και το ΠΑΣΟΚ τραγωδία

Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στο ΠΑΣΟΚ, εξαπέλυσε ο υπουργός Υγείας

Σκληρές εκφράσεις χρησιμοποίησε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης για να περιγράψει την εικόνα του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ. «Παρακολούθησα αρκετό από το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. Είχε ενδιαφέρον. Το πρώτο που σκέφτεσαι είναι ότι αφού κυβέρνησαν τον τόπο αυτοί οι άνθρωποι για πέντε χρόνια και μείναμε στην Ευρωζώνη και στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι ένα θαύμα. Πρέπει να κάνουμε το σταυρό μας και να λέμε, "Θεέ μου μας έσωσες". Είναι κωμωδία. Τσίρκο Μεντράνο. Τέτοιο αλληλορεζίλεμα σε δημόσια θέα δεν έχει ξαναγίνει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

Εστιάζοντας στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, είπε πως ο Κασσελάκης είναι σε δεινή πολιτική θέση. «Βγαίνει και θέτει ο ίδιος ζήτημα εμπιστοσύνης στο πρόσωπό του, μετά λέει "βρείτε μου αντίπαλο και πάμε", μετά λέει "αν δεν πάω σε εκλογές θα είμαι σε ομηρία" και μετά επειδή καταλαβαίνουν ότι χάνει το συνέδριο, δεν κατεβάζουν την πρόταση σε ψηφοφορία. Έχετε δει εν ενεργεία πρόεδρο να μην καταφέρνει όχι να κερδίσει η πρότασή του σε ένα συνέδριο, αλλά να μην καταφέρνει καν να την κατεβάσει;».

Ειδική αναφορά έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης στον ρόλο του Νίκου Παππά. «Ο Κασσελάκης έχει από πίσω του έναν Παππά, ο οποίος ελέγχει τα νήματα.Ο Νίκος Παππάς καθάρισε τον Τσίπρα σαν αυγό και τώρα έχει τον Κασσελάκη υπό έλεγχο. Ο Κασσελάκης ως πολιτικός έχει τελειώσει. Βραχύβιο ήταν το πείραμα ούτως η άλλως. Γιατί πλέον δεν είναι αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ ο Κασσελάκης. Την επόμενη μέρα των ευρωεκλογών, θυμηθείτε με, θα πει ο Παππάς "κύριε Κασσελάκη, κριθήκατε στις ευρωεκλογές και βρεθήκατε λειψός"».

Σε ό,τι αφορά το ΠΑΣΟΚ, ο υπουργός είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κωμωδία και το ΠΑΣΟΚ είναι τραγωδία. «Για το μέγεθος της πτώσης του ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ είναι ακλόνητο. Απλώς πέφτει ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν ανεβαίνει το ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ είναι μαρμαρωμένο. Όταν ο βασικός σου αντίπαλος έχει πάει από το 33% στο 8% στις δημοσκοπήσεις κι εσύ παραμένεις στο 13%, δεν είναι επιτυχία αυτό» σημείωσε καταληκτικά.