ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολιτική σταδιοδρομία ξεκινά ο εγγονός του Ανδρέα Παπανδρέου: Διορίστηκε πρόεδρος του Εθνικού Κήπου

papandreou
Ο Ανδρέας Παπανδρέου «τζούνιορ» με τον πατέρα του πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου

Ο Ανδρέας Παπανδρέου «τζούνιορ» αναλαμβάνει την προεδρία του Εθνικού Κήπου σύμφωνα με απόφαση του δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα.

Ο εγγονός του Ανδρέα Παπανδρέου ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ και γιός του του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου, κάνει το πρώτο του βήμα στην πολιτική ως πρόεδρος του Εθνικού Κήπου με απόφαση του δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα

Σημειώνεται ότι μέχρι σήμερα ζούσε και εργαζόταν στην Κρήτη χωρίς εμπλοκή στην πολιτική.

Ο Ανδρέας Παπανδρέου «τζούνιορ» σπούδασε στο Αμερικανικό Κολέγιο ενώ βρέθηκε στη Βοστώνη προκειμένου να σπουδάσει οικονομικά.

Ωστόσο πολύ γρήγορα εγκατέλειψε τις ΗΠΑ και βρέθηκε στη Σουηδία προκειμένου να σπουδάσει Κοινωνιολογία. Όμως ούτε η Κοινωνιολογία του άρεσε και έτσι δύο χρόνια μετά βρέθηκε στο Λονδίνο, για να ολοκληρώσει τις σπουδές του στις Διεθνείς Σχέσεις στο Πανεπιστήμιο του Κεντ.

Εκεί, στην Κρήτη ασχολείται με τον βελονισμό και τις εναλλακτικές θεραπείες και πλέον διδάσκει μελισσοβελονισμό.

Σημειώνεται ότι ο μελισσοβελονισμός είναι βελονισμός που γίνεται με με κεντριά μελισσών σε αρθρώσεις του σώματος, πρακτική που βελτιώνει, μεταξύ άλλων, την κυκλοφορία του αίματος, ενώ ενεργοποιεί και ρυθμίζει το ανοσοποιητικό.

Σε ενοικιαζόμενα κτήματα καλλιεργεί βιολογικά προϊόντα, ενώ, παράλληλα, και διαθέτει ιστοσελίδα που αναλαμβάνει τη διοργάνωση κρουαζιέρων στο Αιγαίο με ιστιοπλοϊκό.


Από το 2014 ήταν ζευγάρι με την βολλεϊμπολίστρια Πωλίνα Πατραμάνη ενώ το 2019 απέκτησαν ένα κοριτσάκι ενώ λίγο αργότερα αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.