ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κασσελάκης: Κάνει tour σε 29 νησιά του Αιγαίου

Κασσελάκης: Κάνει tour σε 29 νησιά του Αιγαίου

Πολιτική περιοδεία στα νησιά του Αιγαίου ξεκίνησε το Σάββατο 20 Απριλίου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης

«Tour» στα νησιά του Αιγαίου ξεκίνησε σήμερα Σάββατο 20 Απριλίου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, με μια μικρή περιπέτεια λόγω καιρού, όπως έγραψε σε ανάρτησή του στα social.

Όπως εξηγεί, ήταν να ξεκινήσουν με τον Ευάγγελο Αποστολάκη και τα υπόλοιπα στελέχη που θα τον συνόδευαν στην περιοδεία του στο Αιγαίο στις 10 το πρωί αλλά λόγω των ισχυρών ανέμων ξεκίνησαν στη μία το μεσημέρι.

«Μπροστά μας όλο το Αιγαίο. Για 10 ολόκληρες μέρες. Πάνω από 1000 ναυτικά μίλια. Θα επισκεφτώ 29 νησιά, σε μία περιοδεία που δεν έχει κάνει ποτέ κανένας πολιτικός. Θέλω να μεταφέρω το μήνυμά μας από την Κύθνο μέχρι τη Ρω και από τους Αρκιούς μέχρι τη Σκύρο: Δεν υπάρχουν για μας ξεχασμένοι, παραγκωνισμένοι Έλληνες. Θέλω να μεταφέρω το πρόγραμμά μας για την ακρίβεια, την ασφάλεια, τη φορολογία, την αναμόρφωση του Κράτους στους νησιώτες μας, που ζουν στο πιο κομβικό σημείο της πατρίδας μας. Και να καταγράψω αυτοπροσώπως, νησί προς νησί, τα προβλήματα των κατοίκων», έγραψε σε δημοσίευσή του στο Facebook.

H «περιοδεία» ξεκίνησε από το Αιγαίο αφού το απόγευμα του Σαββάτου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, επισκέφθηκε τη Σύρα πραγματοποιώντας επίσκεψη στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων, ενόψει των περιοδειών που κάνει ανά την Ελλάδα με αφορμή τις επικείμενες ευρωεκλογές του Ιουνίου.

Προερχόμενος από την Κύθνο, σύμφωνα με το cyclades24.gr, στην οποία έκανε επίσης επίσκεψη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε στην Σύρο με ιδιωτικό σκάφος λίγο μετά τις 5 το απόγευμα.

Την Κυριακή έχει προγραμματίσει να επισκεφθεί τη Νάξο.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:

«Ξεκινήσαμε με τον ναύαρχο Αποστολάκη και την ομάδα μας.

Ήταν να φύγουμε στις 10πμ.

Περιμέναμε να πέσουν οι άνεμοι.

Αποπλεύσαμε στη 1μμ.

Μπροστά μας όλο το Αιγαίο.

Για 10 ολόκληρες μέρες.

Πάνω από 1000 ναυτικά μίλια.

Θα επισκεφτώ 29 νησιά, σε μία περιοδεία που δεν έχει κάνει ποτέ κανένας πολιτικός.

Θέλω να μεταφέρω το μήνυμά μας από την Κύθνο μέχρι τη Ρω και από τους Αρκιούς μέχρι τη Σκύρο:

Δεν υπάρχουν για μας ξεχασμένοι, παραγκωνισμένοι Έλληνες.

Θέλω να μεταφέρω το πρόγραμμά μας για την ακρίβεια, την ασφάλεια, τη φορολογία, την αναμόρφωση του Κράτους στους νησιώτες μας, που ζουν στο πιο κομβικό σημείο της πατρίδας μας.

Και να καταγράψω αυτοπροσώπως, νησί προς νησί, τα προβλήματα των κατοίκων.

Το είπα και χθες: Όλες μου οι αντοχές - όλες μας οι δυνάμεις στην υπηρεσία των συμπολιτών μας από άκρη σε άκρη της Ελλάδας.

Για μια καλύτερη ζωή».