ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τατσόπουλος: Δεν είμαι ούτε αδερφή ούτε ομοφοβικός (Βίντεο)

Τατσόπουλος: Δεν είμαι ούτε αδερφή ούτε ομοφοβικός (Βίντεο)

Απαντήσεις για τα περί «μισής Αθήνας», αλλά και για την επίθεση που δέχτηκε από ορισμένους όπως ο Θ. Πάγκαλος που ζητούσαν την διαγραφή του, έδωσε ο κ. Πέτρος Τατσόπουλος.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως ενοχλήθηκε όταν ο Θ. Πάγκαλος ζήτησε να διαγραφεί από τον ΣΥΡΙΖΑ, υπενθυμίζοντας πως τη φράση «έχω πηδήξει τη μισή Αθήνα» την έχει πει πρώτος εκείνος μαζί με τον μακαρίτη τον Παππά, το πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου.

«Ο κ. Πάγκαλος μεταμορφώθηκε σε δόκτωρ Τζέκιλ και μίστερ Χάιντ και με κατακεραυνώνει», δήλωσε ο κ. Τατσόπουλος.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε ότι κάποτε εκτιμούσε τον αυθορμητισμό του Πάγκαλου, αν και διαφωνούσε με τις ιδέες του, και ότι είχε γράψει σχετικά: «Αν στη Βουλή είχαμε 300 Πάγκαλους θα γινόμασταν Ταϊβάν κι αν είχαμε 300 Αβραμόπουλους θα είχαμε τη φινέτσα νεκροταφείου».

Αναφορικά με τα όσα του καταλογίζει η Χρυσή Αυγή περί ομοφυλοφιλίας ο κ. Τατσόπουλος ξεκαθάρισε πως δεν είναι ομοφυλόφιλος, αλλά δεν είναι και ομοφοβικός, όπως του καταλόγισαν μετά τις δηλώσεις περί «μισής Αθήνας».

«Δεν είμαι αδερφή, αλλά αν ήμουν θα ήμουν περήφανος», δήλωσε ο κ. Τατσόπουλος ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με τους ομοφυλόφιλους.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος χαρακτήρισε τη φράση «έχω πηδήξει τη μισή Αθήνα» ως κοινότοπη, που τη λέει ένας στους δύο Έλληνες.

«Αν το κόμμα μου θίγεται από αυτή τη φράση, μπορεί κάλλιστα να μην με συμπεριλάβει στις λίστες, μπορεί κάλλιστα να μην με ψηφίσει ο κόσμος», πρόσθεσε ο βουλευτής.

Ερωτηθείς αν η οικογένειά του ενοχλήθηκε από την έκταση που πήρε το θέμα, ο κ. Τατσόπουλος είπε ότι ο 19χρονος γιος του έκλαιγε από τα γέλια και ότι η γυναίκα του ενοχλήθηκε.