ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Συλλάβετέ με, έχω τον Τσελεμεντέ του αναρχικού!

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Συλλάβετέ με, έχω τον Τσελεμεντέ του αναρχικού!

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η κόντρα του ΣΥΡΙΖΑ με την κυβέρνηση για την επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στην ΑΣΟΕ.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Καραγιαννίδης δήλωσε σήμερα πως στο σπίτι του έχει δύο αντιασφυξιογόνες μάσκες, δυο ρόπαλα στα οποία είναι πάνω οι σημαίες του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και τον τσελεμεντέ του αναρχικού.

«Μπορείτε να καλέσετε τον Δένδια να με συλλάβει. Τα ρόπαλα αυτά είναι σαν αυτά τα ωραία κονταράκια που έχει και το ΚΚΕ και χρησιμεύουν στις πορείες για να υπάρχει αλυσίδα προστασίας. Δεν ήξερα ότι κηρύχθηκαν παράνομα», δήλωσε ο κ. Καραγιανίδης.

«Πριν γίνω βουλευτής ήμουν και πολίτης και εργαζόμενος στον ιδιωτικό τομέα. Όταν κάναμε διαδηλώσεις οργανωμένα, ο ίδιος ο κομματικός οργανισμός φέρνει τέτοια σημαιάκια με ρόπαλα τα όποια χρησιμεύουν στην αλυσίδα που προστατεύει την πορεία. Είναι παράνομο;», αναρωτήθηκε οπ βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Καραγιαννίδης χαρακτήρισε την εκκένωση της Βίλας Αμαλία ως «προσπάθεια της αστυνομίας να εκκενώσει χώρους που υπάρχουν σημεία αντίστασης και αντίδρασης στις μνημονιακές πολιτικές. Είναι χώρος αντίστασης και παρέμεινε για 22 χρόνια γιατί είναι ένας χώρος στον οποίο ελεύθερα μπορούσες να πας να παρακολουθήσεις οτιδήποτε. Το αν είναι κατάληψη δημόσιου χώρου ας αφήσουμε να το λύσει η Δικαιοσύνη», σημείωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.