ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΝ.ΕΛ.:Παραπομπή Βενιζέλου,Παπακωνσταντίνου,Παπανδρέου και Παπαδήμου

ΑΝ.ΕΛ.:Παραπομπή Βενιζέλου,Παπακωνσταντίνου,Παπανδρέου και Παπαδήμου

Με βασικό αντικείμενο τον καθορισμό της θέσης της κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στο θέμα της προανακριτικής επιτροπής για τη «λίστα Λαγκάρντ», θα συνεδριάσει αύριο λίγο μετά τις 10 το πρωί στη Βουλή η ΚΟ του κόμματος υπό της προεδρία του προέδρου Πάνου Καμμένου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΜΠΕ από πηγές του κόμματος, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα προτείνουν την παραπομπή σε προανακριτική επιτροπή, των κ.κ. Ευ. Βενιζέλου και Γ. Παπακωνσταντίνου, αλλά και των πρώην πρωθυπουργών κ.κ. Γ. Παπανδρέου και Λ. Παπαδήμου. Πέραν τούτων, όμως, η κοινοβουλευτική ομάδα θα ασχοληθεί και με την πορεία προς το συνέδριο του Κινήματος, την επικύρωση της οργανωτικής επιτροπής των προσυνεδρίων και τη διαδικασία εκλογής επιτροπής του συνεδρίου.

Εξ άλλου, αύριο, λίγο πριν την έναρξη της συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος θα συναντηθεί στη Βουλή με τον ανεξάρτητο βουλευτή και πρώην υφυπουργό Απασχόλησης Νίκο Νικολόπουλο και θα συζητήσουν την πρόταση των Ανεξάρτητων Ελλήνων για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τα πολιτικά πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.