Δείτε όλα τα πειστήρια για τη λίστα Λαγκάρντ!

Δείτε όλα τα πειστήρια για τη λίστα Λαγκάρντ!
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το newsbomb.gr φέρνει στη δημοσιότητα όλο το υλικό των ερευνών του εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος Γ. Πεπόνη, όπως εστάλη στη Βουλή

 

Εκατοντάδες σελίδες υλικού αλλά και hardware έστειλε ο εισαγγελέας Οικονομικού Εγκλήματος κ. Γ. Πεπόνης για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ στον υπουργό Δικαιοσύνης κ. Αντ. Ρουπακιώτη.

Εκτός από το usb stick, στο υλικό -τον πλήρη κατάλογο του οποίου αποκαλύπτει σήμερα το newsbomb.gr- περιλαμβάνονται έξι ένορκες εξετάσεις μαρτύρων, τρεις ανωμοτί καταθέσεις και έγγραφες εξηγήσεις (των συγγενών του κ. Γ. Παπακωνσταντίνου και των πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ), τα περιεχόμενα του usb stick, έγγραφα του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, του υπουργού Οικονομικών κ.ά.

Ο κ. Πεπόνης έκανε -και με το παραπάνω- το καθήκον του στην υπηρεσία της Δικαιοσύνης. Πλέον, και αφού ο κ. Ρουπακιώτης απέστειλε όλο το υλικό στον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη, το σύνολο του πολιτικού μας κόσμου έχει στη διάθεσή του όλα τα στοιχεία προκειμένου να προχωρήσει στην απόδοση ευθυνών και στην τιμωρία των ενόχων.

Για να δούμε αν, αυτή τη φορά, οι πολιτικοί μας θα αρθούν στο ύψος των περιστάσεων…

peponisar

PHOTO GALLERY