ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ: Κωμωδία με το ΣΥΡΙΖΑ εξωτερικού – εσωτερικού

ΝΔ: Κωμωδία με το ΣΥΡΙΖΑ εξωτερικού – εσωτερικού

Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η ΝΔ με αφορμή δηλώσεις του βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης Χρ. Καραγιαννίδη σε χθεσινή τηλεοπτική εκπομπή.

«Η κωμωδία με τον ΣΥΡΙΖΑ εσωτερικού και τον ΣΥΡΙΖΑ εξωτερικού κράτησε πολύ λίγο», σχολιάζει το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

«Είκοσι τέσσερις ώρες μετά τις δηλώσεις του κ. Τσίπρα στις ΗΠΑ ότι δεν θα σκίσει τη δανειακή σύμβαση, γιατί το κράτος έχει συνέχεια, και την έκφραση σεβασμού του στις αξίες των ΗΠΑ, ο βουλευτής του κ. Καραγιαννίδης τον επαναφέρει στην τάξη και στην κομματική του ορθοδοξία.

Ο κ. Καραγιαννίδης εκφράζοντας, όπως λέει, τις θέσεις με τις οποίες κατέβηκε ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές, ζητάει την άμεση έξοδο της χώρας από το ΝΑΤΟ, την κρατικοποίηση οργανισμών, όπως ο ΟΤΕ και τη μονομερή διαγραφή του χρέους και, άρα, την έξοδό μας από την Ευρωζώνη», υποστηρίζει στην ανακοίνωσή της η Λ. Συγγρού και καλεί το ΣΥΡΙΖΑ να ξεκαθαρίσει άμεσα εάν οι θέσεις που εκφράζει ο κ. Καραγιαννίδης είναι οι επίσημες θέσεις του κόμματος, αναφέρει η ανακοίνωση της ΝΔ.